Hogyan lépjek túl a múlton?
Szomorú, hogy nem szeretett az apád. Megértem, hogy ez fáj. Nehéz elengedni, mert haragszol miatta. Mintha elvett volna tőled valamit.
Nos az hogy haragszol rá az nem enyhítette a fájdalmad. Mással kellene próbálkozni.
Bár nem érdemli meg, mégis az segíthet rajtad ha te megbocsájtasz neki. Az agresszív ember indulatból cselekszik, nincs önuralma, nem tekint a következményekre. Nem tudja mit cselekszik.
Nem nem érdemli meg, talán nem is érdekli őt, nem is tudja milyen mély sebet okozott neked, benned. Nem is miatta érdemes megbocsájtanod, hanem magad miatt. Nem kell elhinned, hogy ez működik, de nem vesztesz semmit azzal ha kipróbálod.
Nem fogod elfelejteni a történteket, de nem is kell elfelejtened, mert tanulhatsz belőle. Tedd fel a kérdést magadban, " Mit tanított ez nekem? Milyen a helytelen és a helyes magatartás? Hogyan fogom én élni az életem? Hogyan fogok viselkedni én a szeretteimmel? Hogyan kezelem majd én az indulataimat?
Így meglátod milyen sok mindenre tanított ez téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!