Édesanyaként kell aggódnom a fiam miatt, ha a szobájában tablettákat és porokat találtam amiket edzéshez fogyaszt?
Mikor elsőnek vett, állítása szerint proteint, másnap kidobtam a kukába.Amiket most vett ezeket nem mondta el.Szekrény alján találtam.Tribulus és kreatin tartalmú tabletták,azt írták rá fokozott erő és izomtömegnövekedést okoz, tartós használat után.Meg valamilyen por, amiben van vagy 20 féle anyag,edzés előtt kell bevenni, hogy az izmokat növelje,és növelje az erőt.
Holnap akarom vele szembesíteni hogy ezeket megtaláltam, le is fotóztam neki, hogy ott volt, hátha észrevette és elpakolta onnan.
Ha elmegy otthonról kidobom megint ezeket káros vackokat.Olyan anyukák akik találtak a fiúknál edzéshez ilyen dolgokat mit csináltak?
Attól még nem feltétlen káros valami, hogy fehér por alakja van :D
Ezektől semmi baja nem lesz... kreatin pl. a marhahúsban is van, akkor az is egészségtelen? Fehérje meg mindenféle húsban, tejtermékekben van, akkor sajtot sem ehet?
Max. ennyi idősen a tribulus nem tudom, minek... XD
Meg akkor már szólhatnál neki, hogy a kreatin por olcsóbb, mint a tabletta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!