Édesanyaként kell aggódnom a fiam miatt, ha a
szobájában tablettákat és porokat találtam amiket
edzéshez fogyaszt?
Figyelt kérdés
Mikor elsőnek vett, állítása szerint proteint, másnap kidobtam a kukába.Amiket most vett ezeket nem mondta el.Szekrény alján találtam.Tribulus és kreatin tartalmú tabletták,azt írták rá fokozott erő és izomtömegnövekedést okoz, tartós használat után.Meg valamilyen por, amiben van vagy 20 féle anyag,edzés előtt kell bevenni, hogy az izmokat növelje,és növelje az erőt.
Holnap akarom vele szembesíteni hogy ezeket megtaláltam, le is fotóztam neki, hogy ott volt, hátha észrevette és elpakolta onnan.
Ha elmegy otthonról kidobom megint ezeket káros vackokat.Olyan anyukák akik találtak a fiúknál edzéshez ilyen dolgokat mit csináltak?
'Olyan anyukák akik találtak a fiúknál edzéshez ilyen dolgokat mit csináltak?"
Még nem tartok ott, mert csak 6 éves, de semmi gondom nem lesz vele, az apukája is 10+ éve használ étrendkiegészítőket, a gyerekeink úgy nőnek fel, hogy képben lesznek mi mire való
2022. márc. 25. 23:19
22/33 anonim válasza:
Ez tuti kamu. Én felnőtt nő vagyok, nem edzek, de fehérjét így is szoktam inni, mert így tudom a fehérjebevitelemet növelni. Amikor diétáztam még krómot és L-karnitint is szedtem. Nem drogok ezek.
2022. márc. 26. 05:01
23/33 anonim válasza:
Te olyan sík buta egy nő vagy, hogy a fal is sírva omlana össze,ha belevernéd a fejed..
2022. márc. 26. 06:57
24/33 anonim válasza:
Kamu, ennyire hülye anya, bocs (édesanya) nem létezik.
2022. márc. 26. 07:19
25/33 anonim válasza:
Eleve miért turkálsz a holmija között?
2022. márc. 26. 08:48
26/33 anonim válasza:
#24 De, sajnos létezik.
2022. márc. 26. 09:33
27/33 anonim válasza:
Nyilván kamu hisz tegnap az első oldalon levő válaszokat is töröltette ahol tárgalják hogy mennyire kamu..ha ezt nem tette volna nem árulta el volna magát...vagy ennyire nem százas az illető bár kétlem, hogy valaki ennyire nincs tisztában az étrendkiegészítőkkel...
2022. márc. 26. 09:38
28/33 anonim válasza:
#21 vagyok, egyébként lehet, hogy nem kamu, sokan a tudatlanságukból adódóan csúnya szemmel néznek ezekre, a párom szülei is így voltak, de még az én anyám is aggodalmaskodott mikor terhes lettem, hogy nehogy valami baja legyen a babának amiért ilyeneket használ 🤦♀️
2022. márc. 26. 09:51
29/33 anonim válasza:
Holnap akarom vele szembesíteni hogy ezeket megtaláltam, le is fotóztam neki, hogy ott volt, hátha észrevette és elpakolta onnan.
Várjuk a fejleményeket...
Nem is értem mit kell ezen szembesíteni de várom :D
2022. márc. 26. 09:53
30/33 anonim válasza:
28.igen de terhesen megint más az aggodalom mint egy átlagos srác aki edz..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!