Mit tegyek ha anyámnak nem lesz szimpatikus a párom?
A szüleimre jellemző hogy nagyon korlátoltan látnak mindent, és ha valaki épp nem felel meg az elvárásoknak akkor b.unkóznak.
Egyébként rendes emberek, de nagyon félek hogy kisebb botrányhangulat lesz a bemutatásnál. Hogy kezeljem ezt?
Ne mutasd még be. De komolyan.
Én és a párom 4 évig szenvedtünk azzal, hogy a szüleim nem fogadták el a páromat és próbálták szabotálni a kapcsolatunkat is.
4 év után megbékéltek, mert végre elhitték, hogy tényleg szeretem és nem fog változni a véleményem.
Majdnem ráment a kapcsolatunk, de kibírtuk.
Ne mutasd be-re még egy +
Miért is érzel rá késztetést? Ha nem lételem a bemutatás akkor ilyen körülmények között ne forszírozd. Ha kérik a szüleid akkor talán, a kettes útmutatása szerint.
Én így se mutatnám be, ha a helyedben lennék.
Tájékoztasd őket arról, hogy van párod és odaköltözöl hozzá. Nyilván azt fogják mondani, hogy hát akkor mutasd be nekik.
Na és ekkor kéne nagyon higgadtan és nyugodtan, de őszintén elmondani, hogy ismered őket annyira, hogy milyen bunkók tudnak lenni, ha valami kifogást találnak valakin, épp ezért nem akarod a kedvesedet kitenni ennek. Csak amikor már megkéri a kezedet és eljegyzés közeleg.
Talán egy kicsit elgondolkodnak rajta, hogy amikor majd egyszer sor kerül a bemutatásra, hogyan kéne viselkedniük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!