Kinek milyen a viszonya a párja gyerekével?
Figyelt kérdés
Kiskorú, vagy már nagykorú mostohagyerekre gondolok.2022. márc. 20. 10:11
21/21 anonim válasza:
Én egy percig sem idegesítném magam azon hogy ki gyűlölködik velem. Ha a férjem gyereke, oké, ha egy szomszéd, az is ugyanolyan oké. Ha egy idegen nő ellenem fordítaná apámat, akkor apám nem is szeretett eleve. Az én életemet nem befolyásolja. Mindenki úgysem fog szeretni, főleg ha már előre eldöntötte. Ez ugyanolyan hogy a munkahelyen vicsorognak valakire. És?? Vagy egy anyós... Hát ha szét tud szedni egy házaspárt, akkor még szerencse hogy szétszedte mert akkor sosem volt biztos kapcsolat. Se mostohagyerek nem vagyok, sem új feleség. Munkahelyen meg látni hogy azokra acsarkodnak mások, akiknek valamit már sikerült letenni az asztalra, azok akinek nem sikerült. Másik példa: egyik munkatársam szép arcú, alakja is jó, minden pasi odavan érte. Hát gyűlölik a nők. Idegeskedik is eleget, én örülnék ha rám irigykednének.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!