Felnőtt, nő (de már tini korától ismerem), ellenséges volt kezdetben is, most is az).
Nem tartok vele kapcsolatot, az apja látogatja őt.
2022. márc. 20. 11:09
3/21 anonim válasza:
Én vagyok a "párja gyereke" :D De nekünk a kezdetben nem volt jó viszonyunk, főleg mert én tini voltam még, anyám pedig rendesen uszított ellene :D
Ma már velük élek, anyám helyett anyám, mindent megbeszélünk, de ehhez sok-sok idő és türelem kellett.
2022. márc. 20. 12:27
4/21 anonim válasza:
Én a gyerek vagyok, sosem jöttem ki anyukám második férjével, pedig csak 3 éves voltam, amikor összejöttek (apukám babakoromban lelépett). Éppen emiatt én úgy mentem férjhez, hogy amennyire csak tudtam, biztosra mentem, a világ legmegbízhatóbb pasija a férjem. Nem tudnám azt tenni a gyerekeimmel, amin ét átmentem. Hála Istennek, úgy tűnik, jól döntöttem, a férjem fantasztikus édesapa.
2022. márc. 20. 12:32
5/21 anonim válasza:
Volt páromról tudok nyilatkozni, Neki volt gyereke az előző kapcsolatából, mikor összejöttünk. Engem nem zavart különösebben a kisfia, amíg cuki kisgyerek volt, sokat játszottam vele, még vonatozni is elvittem magammal az apja helyett.
Aztán 10 évesen egy kiállhatatlan kis hülye gyerek lett belőle (oké,oké, tudom, ilyen a kamaszkor), onnantól kezdve kerültem. Trágárul beszélt, erőszakoskodott, csicskáztatta a szüleit (anyját is).
A sajátomat se nevelem ilyen elkényeztetett, primitív hülye gyereknek, akkor másét miért is kellett volna elviselnem...
2022. márc. 20. 12:34
6/21 anonim válasza:
Hiába pontozzátok le az utolsót, joga van a saját határaihoz. Nem az apjától tiltotta el, csak vállalja, hogy nála nem pálya az ilyen viselkedés. Ezzel nem igazán van baj. Nálunk sem lehet rokon gyereknek olyat, amit a sajátomnak sem engedek, akkor sem, ha otthon lehet nekik.
2022. márc. 20. 13:10
7/21 anonim válasza:
7 eves a kisfiu, 5 volt mikor osszekerultem az apjaval. Szoktam jatszani vele, rajzol is nekem, de mostanaban egyre nehezebb vele. Az evessel mindig voltak problemak, mostanra elojottek a hazudozasok, szofogadatlan, visszabeszel, es sokkal tobbet hisztizik mint szokott. Szoval nehez vele, de amikor normalis, akkor jol kijovunk egymassal.
2022. márc. 20. 15:31
8/21 anonim válasza:
Amolyan haveri talán igy lehet fogalmazni, ha a korkülönbséget nem vesszük.
2022. márc. 20. 17:04
9/21 anonim válasza:
4 volt, amikor összejöttem az apjával, most 15. Néha felhúz, és néha én húzom fel őt. Először az anya nem volt túl boldog, hogy vagyok, amikor összeköltöztünk egy kicsit elpattant az agya, volt a gyereknek pár érdekes elszólása. Egyszer elvittem a srácot egy vásárra, elszaladt, viccesen mondtam neki, hogy " El ne vessz, mert anyád megöl engem" Erre a gyerek: " Az biztos. Anya szívesen megölne" 😃
Abban az időben egy picit távolságtartóbbak voltunk. Utána valahogy sikerült újra kialakítani egy elég jó viszonyt, azt mondta, szeret. Most meg kamasz, kicsit lusta, de jó gyerek. Sok türelem kell a gyerekekhez, az biztos
2022. márc. 20. 20:28
10/21 anonim válasza:
7 éve vagyok a férjemmel, 3 felnőtt gyereke van. Ők nem beszélnek az apjukkal, így én sem velük. Nem miattunk váltak el, csak új családja lett az apjuknak, velem,válásuk után néhány évvel. Nehezen fogadtam el eleinte, de azóta már rájöttem hogy így jó. Nélkülük. Kislányunk szeret minket, neki az apja a mindene és a férjemnek ilyen eddig nem volt az életében. A felesége elhagyta őt, vitte a gyerekeket, nem nevelhette egyiket sem. Édesapa akart lenni. Velem sikerült.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!