Miert van az hogy anyukám rajtam vezeti le allandoan a stresszt?
Koszi, nem tudok róla. De biztos én se beszélek vele mindig szépen, nekem is van rossz napom amikor ninvs kedvem semmihez és akkor ingerultebb vagyok én is.
Próbáltam vele beszélni, nagyon jó anyanak tartom azért is félek, hogy eltavolodok tőle
#6: Így van.
Kérdező! Amyádnak munkahyi stressze van, vagy menopauza vagy baszatlan vagy más ilyesmi. Te vagy kéznél, nem függ tőled, emiatt vagy boxzsák.
Kérdező: lehet, hogy halálra stresszelik, idegesítik a munkahelyén vagy bármi és otthon ezért válik ilyenné. Ez nem Neked vagy a környezetnek szól, nagyon sok ember vezeti így le az indulatait.
Velem is történt sokszor olyan, hogy például valaki konfliktusba került egy másik emberrel, durván összevesztek. Utána én valamit kérdeztem az illetőtől, teljes hangerővel rám ordított, pedig én a konfliktustól független voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!