Mit tehetnék ez ügyben? már nagyon zavar !!
Nagyon sok fiú ez miatt dobott engem
Hát, ha 19 évesen nagyon sok fiúd volt, akkor annyira nem lehetnek szigorú szülők...
Sajnos tudom milyen az amikor még kb normálisan beszélni se mer erről az ember otthon. Mégis… esetleg próbáltad már hogy őszintén megpróbálsz beszélgetni velük, hogy mitől féltenek es mi az oka amiért ellenszenves nekik a srác es mi a gond a találkozókkal? Attól félnek bajod esik? Esetleg ha megismernék ők is a fiút, vagy ez is veszett ügy?
Vagy erre is rosszul reagálnának? Mert van olyan szülő, akivel ezt szóba hozni se lehet…. Sajnos ez esetben csak akkor lesz jobb, ha suli után elkoltozol.
Esetleg hogy szerintük hol lenne jó ha talalkozto
Sajnos az ilyen szülő nem nagyon hagy más lehetőséget, mint hogy kamuzz neki, hogy hova mész. Majd első adandó alkalommal elköltözni.
A szülő - gyerek bizalmi viszonyt már úgyis elcseszték, szóval nekem egy percig sem lenne lelkiismeret furdalásom miatta.
Az én anyám ugyanezt csinálta, meg csinálná még. Ha elmentem otthonról, írogatott hogy mikor megyek már haza. Kettesben nem tudtam lenni vele a szobában, ő is ott volt, semmi privát szféra. Soha senkiben, még bennem sem bízott. Rengeteg férfi ott hagyott engem emiatt. Még beszélni se mertem otthon erről, tabu téma volt. Egy idő után arra a pontra jutottam hogy nem ismerkedtem senkivel, tudtam mi lesz a vége, a szüleim elüldöznek mindenkit mellőlem.
Kérdező, brutális és kegyetlen lesz amit írok, de én ezt csináltam.
Megelégeltem és ordítottam vele. Nagyon csalódott voltam, mert a végletekig is elment volna hogy ne tudjak senkivel találkozni, olyan dolgokat is megtett volna amik már illegálisak.
Kegyetlen dolgokat mondtam, inkább nem írom le, de bármely szülő összetörne ezek hallatán. Egyszerűen csak kijött belőlem... semmi lelkifurdalás nem volt bennem. Mai napig nincs és kurvára megérdemelte. Minden területen elcseszte a nevelésemet amúgy, nem kár érte. Azóta csend van. Semmibe nem szól bele, én vagyok a főnök ilyen téren. Ha kell, azonnal helyrerakom.
Költözz el minél hamarabb. Ja és kamuzz mindenről ha lehet. Nekem sem hagytak más választást.
Soha nem fognak "engedni" ahogy idősebb leszel egyre jobban fognak majd.
22N
Hát úgy volt dobott több pali hogy elkezdünk messengeren ismerkedni aztán húzom húzom a talit majd megunják hogy mégse talalkozok velük.
A többinek pedig igaza van.
Igazuk van, hogy nem várnak, mikor nem tudtok randizni.
Én sem várnék olyan lányra, fiúra, aki mindenféle kifogásokkal tologatja az első személyes találkozó időpontját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!