Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert aggodik annyira az...

Miert aggodik annyira az "anyosom" ertem, mar kicsit zavar! Mit tehetnek?

Figyelt kérdés
Mielott leoltanatok, hogy orvendjek, hogy szeret stb. csak annyit akarok mondani, hogy en is szeretem ot, nagyon nagyon szeretem! Ami a bajom, az az, hogy tulsagosan is megakar felelni nekem, tehat, mindent ugy alakit, hogy nekem jo legyen, mindig aggodik, hogy vajon jol erzem-e magam, vajon nincs-e rossz kedvem...soha egy rossz szot nem mondana nekem, akkor sem, ha esetleg valami nem tettszene neki. es pont emiatt neha nem erzem jol magam...sokszor nemtudom eldonteni, vajon jo lesz neki amit teszek, vagy pont az ellenkezojet erem el...nem tudom, ertheto-e amit probalok leirni...nem bantani akarom, hanem megfejteni miert feszeng annyira a jelenletemben. Egyebkent 2 eve ismer:)
2009. szept. 13. 15:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem a leírottak alapján kissé negédes,túl kedvesnek tűnik,ami egy idő után valóban zavaró,számomra nem őszinte-ha vki mindig kedves,mosolygós és soha nincs rossz passzban!

Aztán lehet,h mindenkivel ilyen-akkor őt ilyennek kell elfogadnod!!!

2009. szept. 13. 15:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy át tudnád nevelni. De mondd neki biztasd a saját véleményére, biztasd, hogy saját kedvtelését űzze, kérd ki a véleményét!
2009. szept. 13. 16:08
 3/6 A kérdező kommentje:

van rosszpasszban o is, csak nem velem szemben:D

Es nem ketszinu, azt tudom...

2009. szept. 13. 16:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Szeret és kész. Később majd lanyhul a rajongása.

Te pedig fogd fel lazán, ne akarj mindenáron a kedve szerint cselekedni.

Ha pedig már túlságosan zavaró lesz óvatosan megjegyezheted neki (vagy a párod), hogy te ennél kevesebbel is beéred!

2009. szept. 13. 16:54
 5/6 anonim ***** válasza:

A párodat szereti, és tudja, hogy te meg neki vagy fontos :)

De alapból is lehet ilyen aggodalmas típus, aki otthon sem tud lazítani.

Te akkor tehetsz jót neki, ha te nem akarsz megfelelni, hanem megengeded magadnak, hogy épp rossz kedved legyen, és "megtanítod" kezelni neki ezeket a helyzeteket.

De talán többet érthetsz meg ebből a helyzetből, ha megnézed, másokkal (többi családtaggal) hogy viselkedik.

2009. szept. 13. 19:34
 6/6 A kérdező kommentje:

:)

koszonom a valaszokat

19:34

A tobbi csaladtaggal is kedves, aranyos. a parommal szokott neha veszekedni, de inkabb "nevelgeti meg"...de ez is legtobbszor arrol szol h beszeljen szepen velem, ultessen le, toltson vizet, ne komolytalankodjon stb:D

neha akaratos, makacs, de csak a ferjevel...

erdekes dolog, koszi:)

2009. szept. 13. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!