Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetnék ez ügyben? már...

Mit tehetnék ez ügyben? már nagyon zavar !!

Figyelt kérdés
Kb 4 hónapja lett egy új párkapcsolatom. Tőlem ilyen 50 km-re lakik a fiú,és hát hétköznap suliba jár,rengeteg dolga van, hisz jönnek a vizsgák ballagás stb. De ő hála istennek olyan cuki fiú,hogy mindent megtesz,csak hogy tudjon rám időt fordítani,pedig még nem hiszem hogy szeret és még én sem őt. A baj a szüleimmel van. 19 éves leszek májusban, eddig soha nem volt párom. Sosem sikerül senkivel, és nm azért mert ronda lennék v buta hanem mert a szüleim nem engednek senkivel sem hogy találkozzak. És ez már nagyon zavar. Nagyon sok fiú ez miatt dobott engem ami érthető is. Most végre sikerülhetne ezzel a sráccal,nagyon aranyos meg minden de korlátoznak. Talizunk és kb 4x találkoztunk eddig a 4 hónap alatt.De hozzá teszem hogy többnyire csak irkaltunk az elején és ilyen 1 hónapja talalkozgatunk. Hát több febr.2 óta. És van mikor 2 hétig sem látjuk egymást de anyáméknak az sem sok. Általában heti egy tali van. És azt mondják h mi sűrűn talizunk. Ha pl együtt töltünk 5-6 órát már az sem tetszik nekik. Orbibalnak mikor haza megyek hogy mit csináltál meg ilyenek. Meg tali közben is irkalnak h mikor jössz már? Stb. Múlt hét szombat óta nm találkoztunk mégis utána hétfő -kedden akartunk és nm engedtek. Ma is akarnánk és ne menjek sehova ezt mondják. Nagyon zavar. Szűz is vagyok még,csókolózni se tudtam vele tanultam meg meg ezért nincs senkim párom. Mit tehetnék már komolyan. Elköltözni sem tudok mert dolgozni se engednek nincsen pénzem. (Máshova sem engednek,de már nem is zavar csak vele lehessek😏)
2022. márc. 19. 11:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
86%
Fel kell vállalod a konfliktust a szüleiddel, mert így még 40 évesen is korlátozni fognak.
2022. márc. 19. 11:25
 2/19 anonim ***** válasza:
93%
Ha hagyod magad akkor egész életedben ők fognak írányatani.
2022. márc. 19. 11:47
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
"Anya-apa, halihó, felnőttem. Bízzatok bennem annyira, hogy az elmúlt évek nevelése nem volt hiábavaló, és nem fogok semmiféle felelőtlenséget elkövetni. Köszi"
2022. márc. 19. 11:49
 4/19 A kérdező kommentje:
Hát ők nem olyanok elveszik akkor a telefonom meg stb..
2022. márc. 19. 12:50
 5/19 anonim ***** válasza:
94%
Ezt pedig nem sok fiú tolerálja sokáig, hogy alig tudtok találkozni. Döntsd el, hogy milyen életet szeretnél.
2022. márc. 19. 12:54
 6/19 anonim ***** válasza:
91%
19 leszel... azaz már most is nagykorú vagy. Nagyon gyorsan lelépnék pénzt keresni, aztán tanulni - ha van szakma, ami tetszik, akkor azt. De ez nem normális.
2022. márc. 19. 13:09
 7/19 A kérdező kommentje:
Hát tudom ezért nem volt még kapcsolatom. Hát nem tehetek ellene. Se pénzem nincsen hogy elmenjek, elkoltozzek. Dolgozni sem engednek. Meg nyilván nem egy hónapi fizetésből mennék el új életet kezdeni. Hanem több ideig kellene gyűjteni hozzá.
2022. márc. 19. 13:10
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor próbáljatok meg összeköltözni, és utána már dolgozhatsz te is.
2022. márc. 19. 13:15
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Jó hír - nem csak kiskorúak miatt lehet jelzést tenni családsegítő központban. Sajnos nem te vagy az egyedüli, akit rabszolgaként kezelnek, holott már felnőtt. Ilyenkor beindul az egész jelzőrendszer, és elkezdik feltárni a körülményeket. Aki miatt erről a napokban hallottam, azt erős pszichoaktív gyógyszerekkel is tömi az anyja amellett, hogy nem engedi sehova. Normál intellektusú ember, betegesen kontrolláló szülővel. Úgyhogy te is szólhatsz a magad ügyeben, de az ismerőseid is, akiknek el mered mondani. Kérhetnek anonimitást az ügyben.

És léteznek munkalehetőségek szállással is!! Győrben biztosan, de lehet, hogy máshol is.

2022. márc. 19. 13:25
 10/19 anonim ***** válasza:
94%
Tipikus példája vagy aki majd sosem látogatja a szüleit.Egyszer besokalsz és lelépsz.Sajnálom hogy ennyire féltenek,a kérdésed alapján nagyon aranyosnak tünsz....hidd el rendbejön minden.Idő...
2022. márc. 19. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!