Anya miért kérdezget ilyeneket?
Nem tudom anyukád mire akar kilyukadni a kérdéseivel, de ezek fontos témák egy tini lánynak. Magamból kiindulva, előfordult, hogy olyan emberrel voltam együtt, akinek nem számított az én élvezetem, én meg meg akartam neki felelni. Sok éven át a fájdalomtól való szorongásom miatt nem is tudtam benedvesedni. Azt mindenképp át fogom a saját lányommal is beszélni, hogy az ő orgazmusa is egyformán fontos és egy tini fiú nem feltétlenül tudja még, hogy hogyan kell egy lánynak örömet okozni, neki kell ezt elmagyarázni, megmutatni majd. De az is feltételezhető, hogy a lány sem tud sok mindent a szeretkezésről, attól függ mennyire nyitott az anyjával beszélni erről, szerintem nem gáz javasolni, hogy az elején pettingben gondolkozzanak, orál, 69, aztán folytassák a behatolással.
A védekezésre meg nyilvánvaló okok miatt kérdez rá, teljesen érthető az aggodalma. Sokan azt sem tudják, hogy a gumit síkosítóval kell használni, esetleg felajánlja, hogy vesz neked tablettát.
Örülj neki, hogy törődik veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!