Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya miért kérdezget ilyeneket?

Anya miért kérdezget ilyeneket?

Figyelt kérdés
szóval elvette barátom szüzességemet és elmondtam anyának és azóta olyanokat kérdezget hogy milyen volt és milyen pózba csináltuk, volt orgazmusom meg mivel védekeztünk és ilyenek. de ez olyan ciki, mit tegyek?
2022. márc. 17. 21:27
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Mondjuk a védekezésre vonatkozó kérdés jogosnak tekinthető.
2022. márc. 17. 21:33
 2/8 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem szimplan csak kíváncsi hogy az ő kicsi lánya vajon mit hogy csinálhat. A védekezés reszrol beszelhetsz de a tobbit szerintem mondd meg, hogy csak rád tartozik
2022. márc. 17. 21:36
 3/8 anonim ***** válasza:
4%
Ez teljesen normális.
2022. márc. 17. 21:54
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Nem normális. Max. a védekezés, az viszont jogos. Sőt.
2022. márc. 17. 22:02
 5/8 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem csak kíváncsi, hogy megverje-e csávót vagy úgy bánt veled, ahogy illik! :D Kérdezz vissza, hogy miért szeretné ennyire pontosan tudni! :)
2022. márc. 17. 22:05
 6/8 anonim ***** válasza:
63%
Unatkozik, vagyis valaki más unatkozik.
2022. márc. 17. 23:57
 7/8 anonim ***** válasza:
37%
Még nincs suli?
2022. márc. 18. 07:22
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom anyukád mire akar kilyukadni a kérdéseivel, de ezek fontos témák egy tini lánynak. Magamból kiindulva, előfordult, hogy olyan emberrel voltam együtt, akinek nem számított az én élvezetem, én meg meg akartam neki felelni. Sok éven át a fájdalomtól való szorongásom miatt nem is tudtam benedvesedni. Azt mindenképp át fogom a saját lányommal is beszélni, hogy az ő orgazmusa is egyformán fontos és egy tini fiú nem feltétlenül tudja még, hogy hogyan kell egy lánynak örömet okozni, neki kell ezt elmagyarázni, megmutatni majd. De az is feltételezhető, hogy a lány sem tud sok mindent a szeretkezésről, attól függ mennyire nyitott az anyjával beszélni erről, szerintem nem gáz javasolni, hogy az elején pettingben gondolkozzanak, orál, 69, aztán folytassák a behatolással.

A védekezésre meg nyilvánvaló okok miatt kérdez rá, teljesen érthető az aggodalma. Sokan azt sem tudják, hogy a gumit síkosítóval kell használni, esetleg felajánlja, hogy vesz neked tablettát.

Örülj neki, hogy törődik veled.

2022. márc. 18. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!