Mi kérdezget ilyeneket egy pszichiátriai szakasszisztens?
A doktornő nem volt benn,és azt hittem csak felírja a gyógyszereimet az asszisztens és ennyi,de nem így történt,hanem vagy negyed órán keresztül kérdezgetett olyan dolgokat,amik nem hiszem,hogy rá tartoznának.Ez hozzá tartozik a munkájához,vagy csak érdeklődött?Ilyeneket kérdezgetett,hogy volt e már barátnőm?Milyen céljaim vannak az életben?Miből élek?Kivel lakok?Mivel töltöm a szabadidőmet?
Én elég kínosnak éreztem ezeket a kérdéseket,és a legszívesebben otthagytam volna,de mivel ki vagyok szolgáltatva mint beteg,ezért nem tehettem meg.Ha a doktornő kérdezi,akkor még haggyán,de ő az asszisztens volt.
Mert ez a munkája.
"A Pszichiátriai szakápoló és gyógyfoglalkoztató szakképesítés munkaterületének rövid, jellemző leírása:
A pszichiátriai szakápoló és gyógyfoglalkoztató speciális ápolási feladatokat ellátó munkatárs, aki képes a mentális zavarokkal küzdő betegek szakszerű ellátására, kompetencia szintű állapotfelmérésre, betegvizsgálatra és megfigyelésre, valamint a pszichiát-riai sürgősségi ellátást igénylő betegek ápolásának kivitelezésére.
A pszichiátriai szakápoló a megfelelő kommunikációs technikákat munkája közben a mindenkori helyzetnek megfelelően alkal-mazni tudja. Aktívan részt vesz a komplex rehabilitációban, mely a beteg/kliens intézeti felvételétől hazabocsátásáig tart. Alkal-mazza és kivitelezi a korszerű szocioterápiás módszereket.A szakkepesites.hu tartalma"
forrás: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!