Hogyan rázzam le a kolleganőmet aki mindig ilyeneket kérdezget rólam és a pasimról?
Figyelt kérdés
Minden pénteken megkérdezi mit fogunk csinálni a hétvégén és minden hétfőn megkérdezi hol voltunk mit csináltunk stb. Kb. 25-en vagyunk ezen a munkahelyen, senki nem faggat senkit hogy mit csinált a hétvégén. Én ezt már nagyon unom, nem akarok vele haragot de annyira fárasztó mindig beszámolni neki. Tudom, hogy tetszik neki a pasim, mert amikor mi még nem jöttünk össze, hajtott rá a kolléganő, de a párom nem foglalkozott vele. Lehet ezért is faggat. Hogy válaszoljak neki?2014. nov. 8. 21:36
1/6 anonim válasza:
Mit fogtok csinálni a hétvégén? - Még nem tudom.
Hol voltatok, mit csináltatok a hétvégén? - Otthon voltunk, pizzát rendeltünk és tévéztünk.
Most komolyan beszámolsz neki minden héten?
Hidd el, ha mindig ez a válasz, egy idő után nem kérdezi.
2/6 anonim válasza:
Pénteken azt mondod, hogy még nem tudod, hétfőn meg azt, hogy semmi különöset.
3/6 anonim válasza:
Mondd meg neki pénteken hogy egész hétvégén szexelni fogunk
4/6 Ling-ce válasza:
Kérdezz vissza: Miért érdekel? Ez még önmagában nem sértő, és talán elgondolkodik rajta, hogy tulajdonképpen nevetséges, amit csinál. De az is lehet, hogy zavarba jön, hebeg-habog és többet nem teszi fel neked ezeket a kérdéseket.
5/6 anonim válasza:
Hármassal értek egyet. Hétfőn meg mondd,hogy új matracot kell venni,mert két oldalt úgy csurgott ki,hogy nem is lehet kimosni már..
6/6 anonim válasza:
Ne mondj neki ilyet. Csak arra vár, hogy kiakadj. A többi kolléganőt azért nem faggatja, mert azok lepattintották már. Mondj neki ilyeneket, hogy "Semmi különöset", "Még nem tudom." Persze, nem biztos, hogy rosszindulatból kérdez ilyet, pl. mi azért szoktuk megbeszélni ezt, hogy ötleteket gyűjtsünk egymástól. De ha csak veled bán így, azt nem szabad hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!