Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy regisztráltam chat.hu-ra?
Figyelt kérdés
Mennyire biztonságos az oldal? Valósan adtam meg az életkoromat.2022. márc. 17. 12:35
11/17 anonim válasza:
Az oldal egy hányinger. De komolyan mondom. Néha jártunk fel szívatni embereket egy-egy unalmas baráti összeülés alkalmával. Tele van kanos pasikkal, akik dugni való kislányokat keresnek meg pedofilokkal. De tényleg. Volt olyan, aki ilyen 9 éves kislányról küldött bikinis képet, a másik olyan fiatal lánynak akarta elvenni a szüzességét aki még nem szőrösödik és fejletlenek a mellei. Ah, már csak vissza gondolni is hányinger..
12/17 anonim válasza:
Ó ne, csak oda ne.... #11 jól összefoglalta.
14/17 anonim válasza:
Semmi közük hozzá, viszont vigyázz, mert vannak hülye alakok.
A vicc, hogy én ott jöttem össze a párommal 6 évvel ezelőtt :D, de volt pár gázos randim is ottani gyökerekkel.
15/17 anonim válasza:
Mért nem inkább a chatchat -re? Az legalább normális.
16/17 anonim válasza:
Egyszerűen mondd el nekik, nincs ezzel semmi probléma. Ha pedig valami kérdésed van, nyugodtan kérdezd meg tőlük. Bízz meg a szüleidben, szeretnek téged, és azért vannak, hogy nyugodtan fordulhass hozzájuk bármivel.
17/17 A kérdező kommentje:
Már nem használom az oldalt, uncsi, áttekinthetetlen.
2022. ápr. 13. 06:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!