Normális anya kiakadása azon, hogy regisztráltam a Csábításból Jelesre? 13L
Figyelt kérdés
Elkezdett kiabálni hogy nem a csábításból kell jelesnek lenni hanem a sulis tantárgyakból.Holott nekem csak egy két négyes csúszik be..
Akkor ez normális amit csinált?13L
2015. dec. 23. 12:27
1/33 anonim válasza:
normális mert ehhez még túl kicsi vagy, még hogy csábítás 13 évesen :D
2/33 A kérdező kommentje:
#1 hol írtam azt,hogy a valóságban csinálom?Én egy játékba regisztráltam.
Remélem,csak trollkodni jöttél.☺
2015. dec. 23. 12:36
3/33 anonim válasza:
Annak az oldalnak csak a neve ez! :'D Mielőtt okoskodnátok nézzetek utána. Egyébként meg nem, nem jogos. De szerintem anyukád sem tudja, hogy pontosan mi is ez, szóval mutasd meg neki a játékot és hogy miről is szól valójában!
4/33 anonim válasza:
Ez, ha jól tudom nem társkeresô, hanem egy játék kb a korosztályodnak. Amennyiben jól emlékszem, szerintem jogtalanul akadt ki. Mindenkimek jár a pihenés, ha te ezzel akarsz játszogatni, lelked rajta, ne kattanj rá és nem lesz tôle bajod.
5/33 Ügyet Lenke válasza:
normális, ez egy buta virtuális világ/játék, én sem szeretném, ha majd a gyerekem ilyen baromságokkal töltené az idejét...
6/33 anonim válasza:
én is jot nevettem a csábitos szon és azon, hogy 13 éves vagy. utána megnéztem a honlapot.
azt javaslom, hogy egy nyugodtabb pillanatban (pl. Karácsony után), mutasd meg anyukádnak a honlapot, tedd hozzá, hogy igen, elég hulye a játék neve, de legyen szives nézze meg, pláne a szuloknek szolo részt.
szerintem, ha veszi a fáradtságot és belenéz, akkor nem lesz gond.
7/33 A kérdező kommentje:
Csak az oldal nevét látta az e-mailban,mert véletlenül az ő címét adtam meg,ugyanis egy karakter eltérés van a két cím közt..
2015. dec. 23. 12:44
8/33 anonim válasza:
Mutasd meg neki milyen a játék és hogy nem kell aggódnia.
9/33 A kérdező kommentje:
Akartam neki mutatni,de szokás szerint "nem kiválncsi a baromságaimra"
2015. dec. 23. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!