Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan ordít ilyen bunkó módon?

Jogosan ordít ilyen bunkó módon?

Figyelt kérdés
Anyukám vigyázott az egyik unokájára. Valami taknyossàgot osszeszedett az oviban. A szülei a másik nagyszülőknek segítettek kertet rendezni. Anyukám nem szólt másik tesómnak, hogy beteg a gyerek mert akkor nem jött volna át pár napig. Tesóm elkapta tőle a taknyossàgot. Másnap felhívta anyámat és leuvoltotte. Elég durván. Aztán felhívta sógornőjét és mindennek elmondta. Elrontották a hosszú hétvégéjét. Volt leszervezett programja. Azt mondta többet nem jön a közelünkben mert a héten már nem tud dolgozni. Nem ez az első eset hogy a betegség végig megy a családon.

2022. márc. 15. 08:32
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem meg beteg, göthös gyereket nem kell lepasszolni senkinek sem, hacsak nem nagyon fontos. Kertet ásni egyik nagyiéknál azon az áron, hogy a másik nagyiéknál ezért mindenki lebetegedjen, nagyon nem fair. Lehet kertet rendezni máskor, vagy menjen csak az egyik szülő, de a ház körüli munka nem előrébb való a másik oldali család egészségénél. legyen már mindenkiben egy kis felelősségérzet.

Ha meg a nagyszülő így is vállalja, lelke rajta, de akkor legyen olyan kedves és tájékoztassa erről az egyéb érintetteket is, aztán majd azok eldöntik, szeretnének-e a beteg unokával egy légtérben tartózkodni. Nyilván aki eleve még otthon él, annak nincsen választása, pont emiatt én nem is vállaltam volna, mert az ásás nem ok arra, hogy esetlegesen ez miatt mindenki majd az én háztartásomban, az ágyat nyomja egy hétig, aztán vigasztalódjon azzal, hogy a másik nagyiéknál legalább rendben a kert.

Segíteni akkor megyek, ha meg tudom oldani ezt úgy is, hogy másnak nem ártok vele. Ha erre nincs lehetőségem, akkor kimentem magam és felajánlom, hogy máskor megyek, segítségre szorulóként meg nem várnám el, hogy az én kényelmem miatt a beteg unokám egy komplett családot fertőzzön össze, megoldom magam a ház körüli dolgaimat egyedül, vagy máskor, ha magam nem boldogulok vele, uram bocsá', hívok fizetett segítséget, ha annyira sürgős.

2022. márc. 16. 07:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!