Jogosan ordít ilyen bunkó módon?
Ha ez rendszeres, hogy nem szóltok egymásnak a betegségek miatt, akkor lehet jogos a kiakadás.
Nekem sógornőm ilyen, SOSE szól, hogy betegek, mert szerinte nem kell ezt úgy túllihegni, ha nem tőlük, elkapjuk mástól. Egy nátha még oké, de amikor érkezésünk után közölte, hogy a fél családjuk hányós-fosós kórban fekszik, na akkor nem volt őszinte a megbocsájtó mosolyom......
Az üvöltözés sose jogos, de egyébként teljesen igaza van.
Annyira utálom az ilyet, önző.
Olyan volt egyszer, hogy mentem rokonlátogatásra, a kis kölök pedig össze-vissza köhögött, a kutya sem szólt, hogy beteg, igyekeztem nem a közelébe menni, de nyilván ott mászkált, kezét pedig nem teszi a szája elé.
Olyan beteg lettem, hogy ihaj, brutál mandulagyulladás és nem tudtam hazamenni vidékről, mert felkelni alig tudtam.
Szerinted baszki egy nátha elk*rja valaki komplett hétvégéjét? Legyen már eszed... Göthösen nem fogad normális ember vendéget és nem kell mások helyett kitalálni, hogy bevállal-e így egy találkozót vagy nem. Gusztustalan ez a viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!