Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen anya az, aki nem...

Milyen anya az, aki nem öleli, puszilja, szeretgeti a gyermekét?

Figyelt kérdés

Komolyan írom, hogy életemben egyszer sem hallottam tőle azt, hogy "szeretlek", vagy "büszke vagyok rád". Puszit szülinapkor adunk 1-1-et egymásnak, de nem arcra, hanem úgy arctól eltattottan, mint a távoli rokonok. Nem csak most felnőtt koromban, hanem kisebb koromban is csak akkor kaptam puszit.

Sosem ölelt meg.

Itt vagyok 24 évesen és idegen érzés, hogy a párom megölel. Nagyon bánt, van bennem egy kisgyerek, rengeteg kielégítetlen igénnyel a szülei felé.

2022. márc. 14. 18:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
64%

Olyan anya aki nem szokta kimutatni az érzelmeit. Vannak ilyen emberek.

Mi se vagyunk ölelkezősek, puszilkodósok. Nem szoktuk mondani hogy szeretlek, stb. Utoljára 4-5 éve mondtuk egymásnak hogy "szeretlek", amikor komoly műtétre várt anyám.

2022. márc. 14. 21:21
 22/28 anonim ***** válasza:
92%

Ő is ezt látta otthon valószínűleg. Aki nem ért semmit a pszichológiához az miért irkál olyanokat,hogy borderline, nárcisztikus stb? És,ha valaki nem szeret ölelkezni a párjával,meg csókolózni az automatikusan nem szerelem? Ez ennél sokkal összetettebb dolog. Ha valaki gyermekkorban nem kap ölelést,puszit,simogatást nyilván később zavarni fogja ez a gesztus valamennyire más emberektől.

Ide tényleg sok primitív ember irogat. Borzasztó 😬

2022. márc. 14. 21:58
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
Milyen anya? Sz*r. Nincs mit ezen ragozni
2022. márc. 14. 22:29
 24/28 anonim ***** válasza:
18%

20, kérdezd meg erről a gyerekem, vagy a barátait, akik azt mondják, ha új szülőt kellene választani, hozzám jönnének (és tuti nem azért, mert nálam mindent lehet, vudubabát szigorú és következetes szülők vagyunk). Kicsiként szeretgettem, max olyan 7-8 éves koráig, azóta nagyon ritka a puszi, ölelés. 25 éves és sokan szeretnének olyan kapcsolatot a gyerekkel, mint az enyém.

19 voltam.

2022. márc. 15. 07:22
 25/28 anonim ***** válasza:
82%

24-es.

Milyen büdös lett itt hirtelen, érzed?

Nem kell az önfényezés.

Képzelem, mennyire nagyszerű szülő lehetsz, minimális empátiával.

2022. márc. 15. 07:40
 26/28 anonim ***** válasza:
22%
Valószínű, anyád is hozott anyagból dolgozik, nehéz lehet neki, ha nem ilyen ölelgetős. Attól még lehet jó anya. Te számonkéred rajta ezt, a te gyerekeid meg más miatt fognak majd sz.r anyának tartani. Ha csak ennyi bajod van vele, akkor felnőttként szedd össze magad és fogd fel, hogy anyád másfajta személyiség, de ettől még szeret téged.
2022. márc. 15. 08:25
 27/28 anonim ***** válasza:
25%
Lehet, hogy nem tudja kimutatni az érzelmeit, de attól biztosan szeret téged. Vannak ilyen szülők.
2022. márc. 15. 08:49
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Szintén hasonló cipőben járok. Kiegészítve azzal hogy mikor én próbáltam kicsiként megölelni vagy puszit adni, szabályosan elzavart, meg kiakadt hogy hagyjam már békén 😅
2022. márc. 16. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!