Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet tenni egy ilyen...

Mit lehet tenni egy ilyen anyával?

Figyelt kérdés

Lassan egy éve, hogy meghalt az édesapánk, azóta ő az özvegyi nyugdíjon, segélyen tengeti mindennapjait. Az öcsém még kiskorú, ő vele él.

Volt egy "jó" munkahelye, ahova értelemszerűen több hónapos táppénz után nem várták vissza.. Talált egy másik állást, ahonnan 2 hét alatt felmondott, mert "kötekednek" vele. Ezzel nem is lenne baj, ha csak magáért felelne, de ő egy életerős aktív korú nő, akinek gondoskodnia kellene egy gyermekről.

Az a baj, tudom, bárhová is megy dolgozni, neki semmi nem lesz jó, ha valaki csúnyán néz rá, azonnal mond felfelé.. Tapasztalat, hogy mi lesz az ilyen emberekkel? Hiába felnőtt, idegesít..

2022. márc. 13. 18:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Felnőtt ember.
2022. márc. 13. 19:09
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Annyi munka van. Miért kéne ott maradnia, ahol valami nem tetszik neki? Te nyugodtan maradhatsz olyan munkahelyen, ami nem tetszik.
2022. márc. 13. 19:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Végülis ha valaki egy évig otthon ül és 0 tartaléka van, plusz eltart egy gyereket, nyugodtan tegye meg. Képzeld, én sem szeretem a munkahelyem, de valamiből enni kell :)
2022. márc. 13. 19:14
 4/8 CsillaIrisz válasza:
40%
Miért zavar anyukád viselkedése? Kiért aggódsz valójában? Miért fontos számodra, hogy hogyan él az anyukád?
2022. márc. 13. 19:34
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
Semmit, felnőtt ember, magának kell döntenie.
2022. márc. 13. 20:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is meghalt a férjem 5 évvel ezelőtt, az első 2 év piszok nehéz volt. Jártam dolgozni, de tényleg borzasztó volt, aki ezen nem megy keresztül az nem tudja, hogy mi is zajlik ilyenkor az emberben.

Javaslom, hogy inkább próbáld segíteni anyukádékat, főzz nekik néha illetve keress anyukádnak egy jó pszichológust.

2022. márc. 13. 20:59
 7/8 Nana01 válasza:
100%
Inkább támogasd őt lelkileg! Pont most van rá a legnagyobb szüksége!
2022. márc. 13. 22:37
 8/8 anonim ***** válasza:
71%
Abban nem értek egyet, hogy valakinek ragaszkodnia kell egy rossz munkahelyhez, nyugodtan lehet váltani, de azért az más, ha kiskorú gyermeket is eltartok. Legalább addig kihúznám az A helyen, amíg a B-től kapok értesítést, hogy felvesznek. De nyilván az ország nem a tudatosságáról híres, elég körbenézni bárhol.
2022. márc. 14. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!