Szerintetek tudják?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, és már ittam, meg haverokkl császkáltunk, és egy játszótéren kihánytam magam, meg hasonló esetek.

Eről soha nem beszélek szüleimmel, szerintetek tudnak ilyesmikről? Ők se említik soha...

2022. márc. 12. 01:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Azt csak te tudhatod, hogy mennyire szigorúak.

Ha nagyon rövid pórázon vagy, akkor még rövidebben lennél, ha tudnának róla. Ha megengedőbbek, akkor a „mi is voltuni fiatalok” jelmondattal nyugtázzák magukban, hogy ez még belefér. De az is lehet, hogy nem tudnak róla.

2022. márc. 12. 01:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a konkrét eseményeket nem tudják, - hisz Te nem beszélsz róluk, gondolom, a barátaid sem dicsekednek vele - de ha egy kiadós hányás után félrészegen támolyogsz haza az éjszaka közepén, az azért önmagában elég sokatmondó.
2022. márc. 12. 02:41
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
Arról tudnak, hogy pistike unatkozik az éjszaka közepén?:D
2022. márc. 12. 04:23
 4/10 anonim ***** válasza:
61%
Figyeljél ide. Ha a nagy okádások viharának közepette lehánytad a cipődet annak legfeljebb másnap már bukéja van. Érted mit mondok?
2022. márc. 12. 04:31
 5/10 anonim ***** válasza:
58%

Hat ha te nem tudod, hogy tudjak..akkor szerinted mi tudjuk?

Kerdezd meg oket, hogy vajon tudjak-e, hogy az arokban fetrengtel egy ativott ejszaka utan..

2022. márc. 12. 09:05
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudják, én elmeséltem nekik.
2022. márc. 13. 09:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudják, hogy mi tudjuk, hogy ők tudják, hogy mi tudjuk.

Ha téged nyomaszt a dolog és elakarod mondani, akkor mondd el nekik. Ha nem akarod, hogy megtudják, ne mondd el nekik. Olyanok, akik ha tudnák, akkor beszélnének veled róla? Akkor valószínű nem tudják. Ezeket csak te tudod.

2022. márc. 16. 09:59
 8/10 anonim ***** válasza:
47%

"ők tudják, hogy mi tudjuk"

Nem tudom, honnan tudod, hogy ők tudják, hogy mi tudjuk. :)

2022. márc. 16. 15:37
 9/10 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem nem tudják. De nem is baj. 16 évesen sztem azért nem kéne hányásig inni, arra ráérsz majd az egyetemista gólyatáborban meg majd a koli bulikon. Ehh, régi szép idők.
2022. ápr. 2. 14:52
 10/10 anonim ***** válasza:
76%

"16 évesen sztem azért nem kéne hányásig inni, arra ráérsz majd az egyetemista gólyatáborban meg majd a koli bulikon"

Miért? Ott mi értelme van?

2022. ápr. 2. 15:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!