Édesanyám folyton kiabál velem, a semmiért szokott lecseszni, néha nem tudom mit csiáljak, ha visszakiabálok, eltílt mindentől és este édesapámnak pedig sokmindent lehazud, aztán én vagyok a neveletlen kis kölyök(10-es tanuló vagyok, erdélyben élek)?
Gyengébbek kedvéért: van-e valaki hasonló gonddal, neki mi vált be, mit lehet tenni, lehet-e tenni valamit. Ez a kérdése. Borzalmas, hogy ezen az oldalon a többség csak kötekedni tud.
Kérdező, szükség van még részletre! Miket kiabál, te mit teszel?
Mennyi nyomorék van itt omg.
Szerintem anyukád csak simán rajtad veri le a feszültséget
Stresszlevezetés.
Próbáld meg kerülni.
Na, az se lenne csoda. Konkrétan megkérdezi, hogy hányadik osztályban jár, hol lakik. Vannak bajok nála. 😕
Teljesen jgos visszakiabálni, az nem is számít szemtelenségnek önmagában. Persze vannak szülők, akik ezt nem értik, és szemtelenségnek veszik. De tévednek. Rossz, hogy még ráadásul hazudik is Édesapád előtt. Ha két ember kiabál, akkor akármelyikük lehet a hibás - akár még Éesanyád is.
Az iskola milyen? Jók a tanárok? Van tanár, akivel lehet beszélgetni őszintén? Milyen az élet édes Erdélyben? Én románul csak hébe-hóba tanultam, cigányul valamivel többet, latinul még többet. Családilag német származásuka vagyunk. Vannak kedvenc tantárgyaid? Az iskola tud egy kis védelmet adni a túl kemény szülőkkel szemben, de sajnos így is nagy baj ha értetlen szülei vannak az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!