Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesanyám folyton kiabál...

Tamas_Fodor kérdése:

Édesanyám folyton kiabál velem, a semmiért szokott lecseszni, néha nem tudom mit csiáljak, ha visszakiabálok, eltílt mindentől és este édesapámnak pedig sokmindent lehazud, aztán én vagyok a neveletlen kis kölyök(10-es tanuló vagyok, erdélyben élek)?

Figyelt kérdés
2022. márc. 10. 17:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
97%

Gyengébbek kedvéért: van-e valaki hasonló gonddal, neki mi vált be, mit lehet tenni, lehet-e tenni valamit. Ez a kérdése. Borzalmas, hogy ezen az oldalon a többség csak kötekedni tud.

Kérdező, szükség van még részletre! Miket kiabál, te mit teszel?

2022. márc. 10. 20:23
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

Mennyi nyomorék van itt omg.

Szerintem anyukád csak simán rajtad veri le a feszültséget

2022. márc. 10. 20:26
 13/18 anonim ***** válasza:
87%
Ki kell bírni, amíg ott élsz, igyekezz minél kevesebbet vele egy helyiségben lenni, és ne izgasd fel magad azon, amit mond. Ő ilyen. Ideges, veszekedős, gondolom, kevés a pénz. Nem tudja, hogy kell anyának lenni. Őt is így nevelték. Érettségi után állj munkába és bérelj egy szobát.
2022. márc. 10. 20:30
 14/18 anonim ***** válasza:
35%
És most mit kell tennünk? Mert kb annyi derült ki hogy kiabál, se ok se indok se semmi.
2022. márc. 11. 06:07
 15/18 anonim ***** válasza:
88%

Stresszlevezetés.

Próbáld meg kerülni.

2022. márc. 11. 12:48
 16/18 anonim ***** válasza:
11%
Asszem letiltották a netről.
2022. márc. 11. 13:50
 17/18 anonim ***** válasza:
32%

Na, az se lenne csoda. Konkrétan megkérdezi, hogy hányadik osztályban jár, hol lakik. Vannak bajok nála. 😕

2022. márc. 11. 13:52
 18/18 anonim ***** válasza:

Teljesen jgos visszakiabálni, az nem is számít szemtelenségnek önmagában. Persze vannak szülők, akik ezt nem értik, és szemtelenségnek veszik. De tévednek. Rossz, hogy még ráadásul hazudik is Édesapád előtt. Ha két ember kiabál, akkor akármelyikük lehet a hibás - akár még Éesanyád is.

Az iskola milyen? Jók a tanárok? Van tanár, akivel lehet beszélgetni őszintén? Milyen az élet édes Erdélyben? Én románul csak hébe-hóba tanultam, cigányul valamivel többet, latinul még többet. Családilag német származásuka vagyunk. Vannak kedvenc tantárgyaid? Az iskola tud egy kis védelmet adni a túl kemény szülőkkel szemben, de sajnos így is nagy baj ha értetlen szülei vannak az embernek.

dec. 8. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!