Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 20 év után találkozunk először...

20 év után találkozunk először apuval?

Figyelt kérdés

Igazából sosem ismertem őt. 3 éves koromig voltak együtt anyuval de aztán anyuval elszöktünk tőle mert ütötte verte őt. Anyu a láthatást is megtiltotta és többször távolságtartást kért miatta.

Emiatt sosem beszéltem vele.

Van 3 testvérem apu oldalán akikkel ha ritkán is de tartom a kapcsolatot, egy lánnyal pedig nagyon jóban vagyunk.

Egyszer csak 5 hónappal ezelőtt rám írt az egyik nővérem,hogy apu folyamatosan rólam mesél neki és a régi emlékeinket eleveníti fel minden nap amikor találkoznak. Megkért, hogy amikor apu vele van akkor megcsörgetnek és beszéljek kicsit vele.

Akkor beszéltünk is de csak pár percet mert apu elsírta magát és lerakta a telefont.

Azóta nem beszéltünk.

Egy hónappal ezelőtt megint rám írt a nővérem, hogy hívjam fel őt mert fontos. Azt mondta,hogy apu nagyon rosszul van és szeretne velem újra beszélni.

Felhívtam aput és akkor beszéltünk 3 órán keresztül de nagyjából mindenről. A beszélgetés végén pedig elmondta,hogy nagyon sajnálja,hogy így elrontotta az életét és,hogy soha nem volt apaként jelen az életemben és szeretné ha elfogadnék tőle 1.000.000Ft-ot amit a nevemre szeretne betenni a takarékszámlára. Azt mondta,hogy a két nővérem már megkapták az 1-1 milliót és most én jövök.

( Tényleg megkapták..láttam a papírokat is.)

Itt nem tudtam mit mondjak neki..nem érzem jogosnak,hogy elfogadjam ezt a pénzt, hiszen nekem ő olyan mint egy idegen. Egész életemben mást sem hallottam anyuéktől,hogy “az apád így, az apád úgy” de mintha azt sem tudtam volna ki az az “apád”.

Gyerektartást soha nem fizetett és mikor megkérdeztem,hogy tudja-e mikor születtem akkor azt mondta,hogy “fel van írva egy papírra”…

A nővérem szerint nem kellene ilyeneket a fejéhez vágnom mert közel 70 évesen tudja nagyon jól,hogy mik a bűnei és szeretné ha nem úgy kellene meghalnia, hogy nem tartozik senkihez.

Azóta már többször beszéltünk telefonon és most pénteken fogunk találkozni de úgy,hogy ott lesz a nővérem is velünk.

Nagyon nagyon félek,hogy mi fog történni. Nem attól félek,hogy bánt hanem attól,hogy hogyan viselkedjek. Nekem ő tényleg olyan mint egy idegen.

A nővérem szerint mindenkinek az én képeimet mutogatja amiket facebookon látott és velem szokott eldicsekedni. Viszont élőben úgy érzem máshogy nézek ki. Mi lesz ha csalódik bennem,hogy nem olyan vagyok mint amire ő számít. Mi van ha soha többet nem akar beszélni velem?

Annyira nagyon szorongok emiatt. 25 évesen itt stresszelek 2 napja.

Ti mit tennétek vagy hogy csinálnátok?

Szerintetek mi a legrosszabb ami történhet?

2022. márc. 9. 21:06
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:

3 testvérem van abból egy fiú 2 pedig nővérem. Nem értem ezen mi nem világos.

A fiú tesóm semmit nem kap aputól mert rosszban vannak.

2022. márc. 10. 10:19
 42/58 anonim ***** válasza:
84%
Oh, az elveszett fiú....Hát hogy lehet, hogy vele rosszban van???
2022. márc. 10. 10:20
 43/58 anonim ***** válasza:
89%
Nincs olyan, hogy anyu tiltott tőle, mert láthatás van. Vagy megvonták a láthatási jogát, vagy nem érdekelte, hogy tartsa veled a kapcsolatot.
2022. márc. 10. 10:58
 44/58 anonim ***** válasza:
90%

"tudja nagyon jól,hogy mik a bűnei és szeretné ha nem úgy kellene meghalnia, hogy nem tartozik senkihez"

Ha tudja nagyon jól, hogy mik a bűnei, akkor miért várja el, hogy körbeugráld? :D Az ilyen max egy szembeköpést érdemelne.

Amúgy miért te stresszelsz 25 évesen azon, hogy a 70 éves apádnak nem fogsz megmegfelelni, aki 20 éve nem is látott? Miben kellene megfelelned? Neked kellene elvárásaidnak lennie vele szemben, nem fordítva...

2022. márc. 10. 11:17
 45/58 anonim ***** válasza:
90%
Mert szolga sajnos... Nem tehetek róla, undorodom az olyanoktól, mint a kérdező. Egy szimpla elhagyó spermadonor is undorító, de a kérdező spermadonorja még annál is rosszabb: félig megvakította a kérdező anyját, kínozta, ténylegesen meg akarta ölni, ebben a nőben pedig semmi szolidaritás nincs az anyja felé. Rég idegesített fel ennyire kérdés. Anyád helyében kitagadnálak, aztán menjél hason csúszva apucikázni, aki eldobott anno, mint a szemetet. Szégyelld magad!
2022. márc. 10. 13:22
 46/58 anonim ***** válasza:
85%

Milyen kedves apucika, hogy majd "ad" egy milliót, hogy költsd a temetésre, meg szép virágokra, amikor majd meghal. Adott is ajándékot, nem is. Ki az, aki ezt bekajálja??

"Adok neked lányom, mert nem adtam eddig, de tulajdonképpen nem adok semmit, és ha mégis igen, akkor azt majd valamikor egyszer talán. Cserébe meg legyél szíves foglalkozzál velem, mert nincs nekem senkim, csak másik 3 rajtad kívül, de egyet nem szeretek, ez a kettő szerencsétlen meg aki itt van velem annyira nem számít, hogy képes vagyok leírni mellettük, hogy nincs senkim rajtad kívül, kedves lányom! "

Erre te: ÚRISTEN APU!!! Úgy szeretnék neked megfelelni!!!!!!!! Ugye szeretni fogsz??????

Hát szeressed, meg feleljél meg neki. Csak aztán ne csodálkozz, ha veled is aljas lesz.

Azért azon is gondolkozz el, mennyire semmibe veszed anyádat, aki felnevelt téged, hogy azok után, amit vele tett, te még szóba állsz ezzel a görénnyel. Ez az én szememben árulás.

2022. márc. 10. 15:05
 47/58 anonim ***** válasza:
93%
46.: Az, a kérdező egy aljas kis áruló. Röhögnék, ha végül két szék közül a padlóra vágódna végül, azok után, amit az anyjával tett. Mélységes részvétem az anyádnak, hogy ilyen kis árulóval verte meg az élet normális gyerek helyett, ha már egyszer az exe is egy r.hadék volt.
2022. márc. 10. 15:12
 48/58 anonim ***** válasza:
96%
A Sátánnak is mézédes a hangja, te pedig nagyon naiv vagy ha elhiszed neki. Anyád persze hogy kérvényezte a láthatás megvonását a bíróságnál, mikor szószerint megpróbálta megölni. Mit gondolsz, szerinted téged nem támadott volna meg, ha több alkalma lett volna? 70 évesen érzi hogy közel a vég, ezért menteni próbálja az irháját, de ez nem jelenti azt hogy megváltozott volna. A pénz után már lehetnek követelései az eltartással és a temetéssel kapcsolatban, én nem fogadnám el. Az meg hogy a nővéred érzelmileg zsarol, mert tudja hogy befolyásolható vagy, elfogadhatatlan. Ha véletlen tényleg megölte volna anyád akkor is rohannál a karjaiba, hogy megbocsájtasz neki? Anyád túlélése a szerencsén múlt, ha apádon múlt volna, már nem élne. Engem anyám akart megölni kislánykoromban, könyöröghet akármit is nekem a halálos ágyán, csak jó utat fogok kívánni neki a pokolba.
2022. márc. 10. 16:39
 49/58 anonim ***** válasza:
100%
Én is lenézem az ilyeneket, akikkel mindent meg lehet csinálni, de akkor is hason csúsznak a bántalmazó után. Elég sok ilyen ember van, aki azt hiszi, végre megkapja az apucit/anyucit, akit a tévében látott.
2022. márc. 10. 16:39
 50/58 anonim ***** válasza:
100%
Jah, semmi tartás nincs bennük. Mivel magukat sem becsülik, ezért más sem fogja őket. Ahelyett, hogy az anyját becsülné, aki felnevelte szeretettel, nem, ő az apja büdös valagát nyalja. Hányinger.
2022. márc. 10. 17:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!