Mit tehetnék én?

Figyelt kérdés

A szüleim között állandóan brutális veszekedések folynak, igazából apám kezdeményezi mindig és nagyanyám is beleszól, így mindketten anyámat támadják. Anyám tőlem kérdi hogy hova menjünk, és mondja hogy adjak már valamire való tanácsot hogy mit kezdjünk az életünkkel mert ez igy nem folytatódhat.

Én már belebetegedtem ebbe az egészbe, tehetetlen vagyok és ezek miatt már egy öngyilkossági kísérleten is túl vagyok. Mégis mi a fenét tudnék én tenni? Még kiskorú vagyok, könyörgöm. Egy szép napon felvágom az ereimet, aztán annyi. Nincs már energiám ehhez az egészhez.

2022. márc. 9. 12:37
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
2022. márc. 9. 12:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjük az alapoknál. Édesanyádnak van tulajdonjoga a jelenleg lakott ingatlanban? Ha nincs, van-e annyi bevétele, hogy egy albérletre teljen, plusz megélhetés?
2022. márc. 9. 12:57
 3/8 A kérdező kommentje:

1. Nincs

2. Van

2022. márc. 9. 13:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád téged kérdez mit tegyen? Egy kiskorút? Szerintem ő maga sem tudja akkor mi lenne a jó pedig ez magától értetődő lenne. Menni apádtól minnél messzebb. Ha az én gyermekem apja ilyen lenne, vagy a kapcsolatunk akkor én fognám a gyermeket és elhúznék vele. Te pedig ne akarj öngyilkos lenni, nem csak magad miatt de édesanyádnak szerintem te vagy a legnagyobb támasza. Legalább ti ketten tartsatok ki. Javasold neki hogy menjetek el onnan, a ház tulajdonrésze másodlagos ilyenkor szerintem mert a ti életetek fontosabb. Ráadásul nemigen tudná apádat kipaterolni úgy, hogy ne legyen baj belőle. Ha ez így megy tragédia lesz a vége.
2022. márc. 9. 13:27
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Gyermekvédelem!
2022. márc. 9. 13:49
 6/8 NTBS ***** válasza:
85%
Akkor tessék albérletbe költözni. Te pedig ne legyél öngyilkos. Fiatal vagy sok szép dolog várhat rád, ha teszel érte pl.: nem lesz öngyilkos.
2022. márc. 9. 14:57
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Beleszólni pedig semmiképp se szólj bele.
2022. márc. 10. 03:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor megölöm magam mert én ezt már nem bírom idegileg.
2022. márc. 10. 03:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!