Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy apám ezt...

Normális, hogy apám ezt csinálja? 21/f

Figyelt kérdés
Szóval mindig idióta módon szólít. Füles, ugrifüles, galagonya, meg ilyenek. Komolyan, mintha 10 éves lennék XD Nem akartam megsérteni azzal, hogy fejezze már be de idegesít. Gondolom nem csak szerintem nem normális?
2022. márc. 6. 11:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
86%
Vele kommunikáld le az ügyet, ne velünk.
2022. márc. 6. 16:03
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki negyszemkozt:

“Apu,nekem megalazo erzes,hogy Fules es egyeb beceneveken szolitasz. Kerlek ne tedd. Szolits akeresznevemen. “

2022. márc. 6. 17:00
 23/29 anonim ***** válasza:
71%
el kell jutnod agyban odáig, hogy megértsd, nem ciki az, ha a saját apád és anyád becézget mások előtt. Mindent megtettél, hogy értelmes felnőtt ember váljon belőled, tehát ugyan ki nevetne ki ezért? Ez egy aranyos dolog. Ez persze a családi rendezvényeken, otthon, kerti partyn rendben van. Hivatalos helyen pl önkormányzatban, másik előtt az utcán viszont nincs.
2022. márc. 6. 17:19
 24/29 anonim ***** válasza:
72%

Túlliheged.

Füles, Ugrifüles, Galagonya? Szerintem ezek tök szellemes becézések. Egyik korábbi barátnőmet (felnőtt, elvált nő) anyukája időnként Zseboroszlánnak hívta.

Ha esetleg családon kívül mások előtt hív így, akkor mondd neki, hogy ez mások előtt kellemetlen. De családon belül ne csinálj ebből gondot.

2022. márc. 6. 17:48
 25/29 anonim ***** válasza:
75%
Jajj ez nagyon cuukkiii.. 😃😃 Így fejezi ki a szeretetét apukád. Azért becézget így. Ez nagyon aranyos. 😊😊 Bárcsak ilyen apukám lenne. Egyet se búsulj Ugrifüles. 😉 Te is becézd vissza valami kreatív névvel, mondjuk Kanmalac, Főgorilla, vagy Szőröske.
2022. márc. 6. 18:07
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

"el kell jutnod agyban odáig, hogy megértsd, nem ciki az, ha a saját apád és anyád becézget mások előtt"

Így van. Meg odáig is el kell jutnia, hogy az őt ennyire szerető szüleinek el merje mondani, hogy mit szeretne, mit nem, mi tetszik neki, mi nem. Nem olyan nagy feladat ez, kérdező. Hidd el, örülni is fognak neki, ha elmondod, hogy már nem szereted ezeket a becézéseket, mert kinőttél belőlük. Így tudni fogják, hogy hogyan tegyenek még inkább a kedvedre, hiszen egyáltalán nem azért mondják, hogy bántsanak, szekáljanak vele, hanem csupán szeretetből. Segíts nekik, hogy úgy szerethessenek, ahogy szeretnéd, hogy szeressenek. :)

2022. márc. 6. 20:03
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
De aranyos vagy Kérdező. :)))
2022. márc. 6. 20:04
 28/29 anonim ***** válasza:
46%
Ha számukra így jó, akkor teljesen normális.
2022. márc. 7. 04:26
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gázzabb ami vepem történt nem rég szerződést voltunk kötni az egyik biztosító irodában (amit végül nem kötöttünk meg) végig anyukának és apukának hívott a kedves ügyintéző minket, nekem ez olyan rosszul esett (évek óta probálkozunk),hogy a harmadik ilyen megszólításnál felálltam és megköszöntem az addigi munkát és otthagytam őket.
2022. márc. 9. 18:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!