Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha a szüleim nem...

Mit tegyek ha a szüleim nem hisznek bennem?

Figyelt kérdés

Eldöntöttem hogy színész szeretnék lenni és mivel még kistini vagyok bőven van időm tehetségessé válni.Ha elkezdenék gyakorolni és énekelni tanulni (mert éleg hamis vagyok) akkor még lenne esélyem bekerülni az SZFE-re,talán.De igazság szerintem a szüleim totál hülyeségnek és esélytelennek látják,és nem vesznek komolyon,mindig azzol jönnek hogy "1000-ból 1 aki sikeres lesz" és hogy "nem tudnák megélni belőle".Igazuk van de ha adnának esélyt akkor még az is lehet hogy menni fog ha sokat gyakorlok meg beiratkozok színitanodákba és hasonló helyekre.Nem tudom hogy mondjam meg nekik hogy én tényleg ezt szeretném és hogy vegyenek komolyan mert akár hányszor hoztam fel a témát azt mondták hogy majd ha szeptemberbe be lehet iratkozni akkor foglalkozunk ezzel.

Köszönöm hogy elolvastátok.(ha elolvastátok)Várom a válaszokat.

A helyesírási hibákért bocsi,gyorsan írtam.

2022. márc. 3. 14:06
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

30: hát ha hirtelen nem lehet, akkor kivárod, hogy jövőre legyen hasonló....

Ha gimis vagy, azért nem kell téged kísérgetni....

Fogod magad, felülsz a hévre, és bejössz Bp-re.

Ez egy nyílt nap, ingyenes.

Ha nem akarod, akkor nem akarod....

2022. márc. 4. 15:28
 32/36 A kérdező kommentje:
#31 Gimibe 4.-ben felvételiztem (és senki ne gondolja azt hogy most volt,de azt se hogy régen,a korom továbbra se szeretném elárulni)
2022. márc. 4. 15:37
 33/36 anonim ***** válasza:
67%
8 osztályos gimibe járhatsz ha 4. Osztályba felvételiztel oda és akkor vagy 14 év alatti vagy és akkor ha nem te fizeted akkor bizony mondhatnak német anyuciék.
2022. márc. 4. 16:02
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

32: OK, de akkor meg mire fel a kérdésed...??

Miért dolgoztatsz másokat infromációk felkutatásával....????

2022. márc. 4. 16:04
 35/36 anonim ***** válasza:
2022. márc. 4. 16:11
 36/36 anonim ***** válasza:

35: te kapod a piros pontot (én a Thaliás választ írtam)

Mondjuk elég sokat elárul a mai ifjúságról, hogy még a google-t sem tudják használni.....

2022. márc. 4. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!