Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha a szüleim nem...

Mit tegyek ha a szüleim nem hisznek bennem?

Figyelt kérdés

Eldöntöttem hogy színész szeretnék lenni és mivel még kistini vagyok bőven van időm tehetségessé válni.Ha elkezdenék gyakorolni és énekelni tanulni (mert éleg hamis vagyok) akkor még lenne esélyem bekerülni az SZFE-re,talán.De igazság szerintem a szüleim totál hülyeségnek és esélytelennek látják,és nem vesznek komolyon,mindig azzol jönnek hogy "1000-ból 1 aki sikeres lesz" és hogy "nem tudnák megélni belőle".Igazuk van de ha adnának esélyt akkor még az is lehet hogy menni fog ha sokat gyakorlok meg beiratkozok színitanodákba és hasonló helyekre.Nem tudom hogy mondjam meg nekik hogy én tényleg ezt szeretném és hogy vegyenek komolyan mert akár hányszor hoztam fel a témát azt mondták hogy majd ha szeptemberbe be lehet iratkozni akkor foglalkozunk ezzel.

Köszönöm hogy elolvastátok.(ha elolvastátok)Várom a válaszokat.

A helyesírási hibákért bocsi,gyorsan írtam.

2022. márc. 3. 14:06
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

#19 Verset már rengeteg tanultam meg és a felmondásába is jó vagyok.Drámarészletet még egyszer sem

#11 Tudom ezt írtam is, de azért nem lehetetlen bekerülni,igaz hogy iszonyat nehéz, de nem lehetetlen.

Kell egy B terv ezen én is gondolkozom.

Viszont én Szigetszentmiklóson élek és a közelben nem találtam még színi tanodát.Valaki tud ajánlani?

2022. márc. 4. 15:02
 22/36 A kérdező kommentje:
*színitanodát
2022. márc. 4. 15:03
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2022. márc. 4. 15:04
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

21: nem felmondani kell a verset, hanem előadni.

Óriási különbség!

Szerintem a google-t te is tudod használni... Beírod hogy színitanoda... Bp. nincs extra távol SzSztM-tól, fogsz találni...

Gór NAgy Mária tanodája tudtommal már bezárt...

De itt egy felsorolás:

[link]

2022. márc. 4. 15:07
 25/36 A kérdező kommentje:
Azt nem akarom pontosan elmondani,de még fiatal.
2022. márc. 4. 15:07
 26/36 A kérdező kommentje:
#24 Köszönöm.
2022. márc. 4. 15:08
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Tehát 14 alatti...

Akkor anyukádékat kell megkérni, hogy vigyenek el casting-okra...

És jó ha tudod, hogy ilyesmiért elég durván fizetni kell... mármint a tanodákban....

2022. márc. 4. 15:09
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Tessék! Holnapután lesz bemutató, próbanap:

[link]

Szsztmiklósról kb. fél-egy óra alatt bejutsz a városba...

2022. márc. 4. 15:13
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg gimnaziumvalasztas elott allsz, akkor a Vorosmartyban Pesten van dramatagozat.
2022. márc. 4. 15:14
 30/36 A kérdező kommentje:

#27 tudom, hogy nagyon sok pénz és próbáltam is keresni olcsóbbat,meg anyukámnak is szóltam hogy ha esetleg lát valamit.

#28 Azért ilyen hirtelen nem lehet.(legalábbis nekem)Meg a szüleim (jogosan)nem engednék ilyen gyorsan meg.

#29 Már gimibe járok,de azért köszönöm (és ez nem azt jelenti,hogy 9.-es vagyok)

2022. márc. 4. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!