Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az hogy anyukám...

Miért van az hogy anyukám szinte soha nem ért velem egyet semmiben?

Figyelt kérdés
2022. márc. 1. 14:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Egy példával illusztrálnád esetleg? Erre így hozzávetőlegesen annyit lehet írni, hogy: "Mert nem vagytok egy hullámhosszon." Mely témák szoktak nézeteltérést okozni?
2022. márc. 1. 15:11
 2/12 anonim ***** válasza:
87%

Konkretumok nelkul nehez erre valaszolni. Ha tenyleg minden egyes szavad/ terved faszsag (gondolom tini vagy, ilyenkor ez elofordul :D), akkor jogos.

De lehet siman csak kotekedni akar, ez is letezik, ugyhogy passz.

2022. márc. 1. 15:12
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Mert ha a kérdésed színvonala bármiféle módon tükrözi úgy általánosságban a gondolataid színvonalát, akkor azért, mert nincs igazad semmiben.
2022. márc. 1. 15:20
 4/12 A kérdező kommentje:

pl: azt mondtam hogy spanyolba akarok majd költözni,mert nekem az tetszik.ő erre azt mondta hogy nem ,az nem jó,mennyek kínába.

elkezdi mondani hogy nem jó ahogy fogom a kutya pórázt és hiába mondom hogy így jó(tök simán fogtam) elveszi és megmutatja hogy így a jó.

a háborúról elkezdünk beszélni hogy ki mit gondol,de én be sem tudom fejezni,mert mondja az ővét és hogy nem úgy van ahogy én gondolom(amúgy úgy sem ahogy ő)

kiporszívózok alaposan,tényleg nagyon figyeltem nehogy kihagyjam valahol.erre kb 2 óra múlva ő is kiporszívóz és szolok neki hogy én már megcsináltam,akkor gúnyosan oda mondja hogy"hát nem látszik"

azt érzem hogy bármit teszek, neki az úgy nem jó

2022. márc. 1. 15:27
 5/12 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem akkor vele van a baj, nem veled, van akinek semmi se jó akármit csinálsz, legjobb ha csak annyit beszélsz vele amennyit feltétlen muszáj, ha mindig támad. Meg figyelj rá hogy ne internalizáld amiket mondd, azaz ne hidd el ha folyton leszól, hogy az mindig miattad van, mert ebből úgy tűnik sokszor csak kötekedni akar
2022. márc. 1. 15:46
 6/12 anonim ***** válasza:
73%
Kötekedni akar csak. Költözz el majd, amint lehet.
2022. márc. 1. 16:01
 7/12 anonim ***** válasza:
69%
Kínában kb. mérgező a levegő, annyira szennyezett. Ezt mondd meg annak a nagyokos anyádnak.
2022. márc. 1. 16:03
 8/12 anonim ***** válasza:
23%
Felnöttként mi tart vissza h amgad dönts?
2022. márc. 1. 23:21
 9/12 A kérdező kommentje:
8 as az hogy még nem vagyok felnőtt
2022. márc. 2. 09:06
 10/12 anonim válasza:
24%
az nem lehet hogy azért mert sosincs igazad??
2022. márc. 2. 19:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!