Miért van az hogy anyukám szinte soha nem ért velem egyet semmiben?
Konkretumok nelkul nehez erre valaszolni. Ha tenyleg minden egyes szavad/ terved faszsag (gondolom tini vagy, ilyenkor ez elofordul :D), akkor jogos.
De lehet siman csak kotekedni akar, ez is letezik, ugyhogy passz.
pl: azt mondtam hogy spanyolba akarok majd költözni,mert nekem az tetszik.ő erre azt mondta hogy nem ,az nem jó,mennyek kínába.
elkezdi mondani hogy nem jó ahogy fogom a kutya pórázt és hiába mondom hogy így jó(tök simán fogtam) elveszi és megmutatja hogy így a jó.
a háborúról elkezdünk beszélni hogy ki mit gondol,de én be sem tudom fejezni,mert mondja az ővét és hogy nem úgy van ahogy én gondolom(amúgy úgy sem ahogy ő)
kiporszívózok alaposan,tényleg nagyon figyeltem nehogy kihagyjam valahol.erre kb 2 óra múlva ő is kiporszívóz és szolok neki hogy én már megcsináltam,akkor gúnyosan oda mondja hogy"hát nem látszik"
azt érzem hogy bármit teszek, neki az úgy nem jó
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!