Nagyon szeretném, de neki nem tetszik?
Figyelt kérdés
Van egy billentyűzet (membrán, rgb, 7000-9000ft körül van) ami nagyon tetszik nekem.
Nem kapok zsebpénzt, van 400ft-om,hogy vegyem rá anyum hogy megkapjam?
2022. febr. 27. 19:47
61/73 anonim válasza:
Hány éves vagy, kérdező? 10-11?
62/73 anonim válasza:
Jaj szegény kis kérdezőcske...
Ő maga írta, hogy most kap apucitól 40 ezres bútordarabot meg a nagynénjétől is rendszeresen kap ezt-azt. Mindjárt megsajnálom, hogy anyuka nem nyalja ki a valagát.
63/73 anonim válasza:
A 40 ezres szekreny az mi szerinted? Csoda, ha van annyiért. Egy jobb komód annyi..ez vagy használt vagy béna ilyenre telik nekik, akkor hol telne 9 ezres billentyuezetre
64/73 anonim válasza:
64: ez ugyanaz, aki a bútorral kapcsolatosan írt ki kérdést?
65/73 anonim válasza:
65-ös, talán akkor nem pattogni kéne, ha ahogy mondod, ez is komoly kiadás. Egyébként egy éjjeliszekrény is kerülhet ennyibe, akkor meg már nem lehet azt mondani, hogy szar dolgokat kap a kérdező.
66/73 anonim válasza:
Remélem, megkapod! Megérdemled!😊
67/73 anonim válasza:
Írd meg mi volt,kérdező! Szerintem megérdemled. Ha nagyon nem akarja megvenni,kérdezz rá miért,és mit tehetnél hogy megkaphasd.
68/73 anonim válasza:
🤐 Kérdező már rég elmenekült innen az acsarkodást látván.
69/73 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Sajnos semmi nem lett belőle, nem állunk úgy anyagilag 🙁
2022. febr. 28. 18:27
70/73 anonim válasza:
Igen, én is sejtettem, hogy anyukád eddig nem azért nem vette meg, mert sajnálta volna tőled, hanem van egyéb, fontosabb kiadás, amire kell a pénz.
Ne búsulj kérdező, ha annyira vágysz erre a billentyűzetre, esetleg gondolkodj nyári munkában!
Addig is koncentrálj a tanulásra, ahhoz nem kell gamer billentyűzet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!