Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon szeretném, de neki nem...

Nagyon szeretném, de neki nem tetszik?

Figyelt kérdés

Van egy billentyűzet (membrán, rgb, 7000-9000ft körül van) ami nagyon tetszik nekem.

Nem kapok zsebpénzt, van 400ft-om,hogy vegyem rá anyum hogy megkapjam?

2022. febr. 27. 19:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
6%
Mond meg neki, hogy érdekel az info pálya, és ezzel a tanulmányaidban segítene.
2022. febr. 28. 08:13
 42/73 anonim ***** válasza:
78%

Ez tipikusan olyan dolog, ami luxuscikk. Nyilván a luxuscikk nem 7 ezer forintnál kezdődik, de egy átlagos családban a gamer billentyűzet igenis elengedhető ahhoz képest, hogy a havi tisztító-takarító és mosószerek is ilyen árban jönnek ki.

Ha felnőtt leszel saját keresettel, vagy most diákmunkázol, akkor arra költöd a pénzed amire akarod. De jelenleg el kell fogadd, hogy a háztartásotoknak vannak egyéb és fontosabb kiadásai. Egy gamer billentyűzet nem létszükségletű.

De mivel modern világba élünk, mondhatjuk, hogy igen, ha tönkremegy a billentyűzeted, akkor létszükséglet lesz újat venni... de ugyanúgy 1000 forintos kategóriában.

2022. febr. 28. 08:37
 43/73 anonim ***** válasza:
83%

43-as:

Azért a szülők nem ennyire bushmanok...

2022. febr. 28. 08:37
 44/73 anonim ***** válasza:
87%
Ne haragudjatok,de én sem veszek csak úgy a gyerekeimnek 8-10ezer forintos vackokat,főleg nem úgy,hogy kitalálja,hogy most ez kell.Nem azért,mert sajnálom tőlük,hanem mert én sem veszek meg magamnak mindent,ami megtetszik.4 gyermekünk van,a világon mindenük megvan,sok gyerekhez képest luxusban élnek.(Saját szoba,mindenhol tv,és van mindenkinek külön számítógépe,stb)Van megtakarításunk is,de ahhoz nem nyúlunk,így bizony van olyan,hogy hó végén én is visszaveszek kicsit,hogy az adott havi keret elég legyen,ne kelljen a "malac perselyt"feltörni,és mindig gondolunk arra is,ha valaki lebetegszik,ne jelentsen gondot orvoshoz menni,vagy gyógyszert kiváltani(mi 6-an vagyunk egy család,ha véletlenül mindenkinek kell gyógyszer,az nem kevés pénz).Ergo lehet,hogy pont azért nem veszi meg anyukád,mert még messze van a következő fizetés.Szerintem is kérd ezt legközelebb szülinapra,vagy valamilyen alkalomra.Azért mert valami akciós,nem kötelező megvenni, biztos van valami olyan is akcióban amire még anyukád vágyik,de mivel nélkülözhető dolog,nem fogja megvenni kenyér helyett.
2022. febr. 28. 09:22
 45/73 anonim ***** válasza:
29%
9000ft nem nagy pénz...Egyébként kérheted előre is, szüli vagy névnap helyett és akkor senki se fogja felesleges kiadásnak érezni.
2022. febr. 28. 09:40
 46/73 anonim ***** válasza:
96%
Kinek nem nagy pénz utolsó?Akinek a havi fizetése 150000 Ft és ebből kell enni,rezsit,gyógyszert fizetni,annak nagy pénz.És ahogy írtam,előre is kell gondolkodni.Ha ma az utolsó párezer elmegy nem létszükségletre,holnap meg lebetegszik a család, akkor a szomszéd veszi a gyógyszert?
2022. febr. 28. 09:48
 47/73 anonim ***** válasza:
92%
Akkor ha egy évet bírtam, vársz meg, es ezt kéred nagynenedtol
2022. febr. 28. 09:50
 48/73 anonim ***** válasza:
58%
9 rongyot én sem adnék billentyűzetre, már ne is haragudj.
2022. febr. 28. 10:15
 49/73 anonim ***** válasza:
4%
Ma már egy pályakezdő is 200at visz haza az adómentesség miatt..
2022. febr. 28. 11:33
 50/73 anonim ***** válasza:
34%
51, és?
2022. febr. 28. 11:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!