Nagyon szeretném, de neki nem tetszik?
Van egy billentyűzet (membrán, rgb, 7000-9000ft körül van) ami nagyon tetszik nekem.
Nem kapok zsebpénzt, van 400ft-om,hogy vegyem rá anyum hogy megkapjam?
Menj el dolgozni, akár egy hétre. a mekiben 20óra a minimum egy héten, 1600Ft/óra. az 5 nap alatt 32000Ft. abból már 3 billentyűzetet is vehetsz. :)
Vagy menj el máshova, ott kapsz 4-5ezret is egy órára. Átlag diák havi 300-350 körül keres, ha minden nap dolgozik. viszonyítás képpen, a meki ad 130-at egy hónapban. Oda nem kell tudás
Lehet, nem dolgozhat még
Még ez jól hangzik, de nem minden városban van kapasbol hely mindenhol
Elárulom én kertészkedni szoktam diákként, 15ezret kérek egy órára. Akinek nem tetszik azt lesz*rom, van aki kifizeti simán. de még a 10 is teljesen normális órabér. Ácsok, asztalosok 20-at kérnek egy órára. Ez ilyen egyszerű, le kell tojni azokat akik kiröhögnek, úgyis van aki kifizeti.
Cserébe hibátlanul kell dolgoznod.
Szerintem tegyél ki hírdetést facén, hogy segítesz mozgáskorlátozott embereknek havat lapátolni, vagy takarítani. lehet 5-8ezer/óra. teljesen reális. már holnap megveheted a billentyűzetet.
55ös: az adókedvezmény miatt sok vállalkozó az adót odaadja pluszba a diáknak. Ha alapból ki kéne fizetnie (adózni a diák fizuja mellett) akkor mit szarozzon, had örüljön a diák.
Nagy balhé volt nálunk is, mert a tanárok nem bírták elviselni, hogy kétszer annyit keres a legbutább diák is, mint ők. Ezek persze csak a jó helyen, van ahol 1500 egy óra. Olyanokat el sem vállalnak már. Hallom panaszkodni osztálytársaimat is, hogy 2000-ret ajánlottak a gyártósorra. Válaszra se méltatták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!