Szülők akiknek a vezetéknevét viseli a gyerek. Nektek rosszul esne, ha a gyermeketek át szeretné magát iratni a másik szülő vezetéknevére mert az jobban tetszik neki?
Figyelt kérdés
2020. nov. 2. 09:36
1/7 anonim válasza:
Én is majdnem átirattam anyám vezetéknevére,mert utálom apámat. Csak 1 hajszálon múlt,csak nem akartam időt ezzel tölteni.
2/7 anonim válasza:
Nem, mert az is ugyanúgy a szülője.
3/7 anonim válasza:
Nem. Lehet hogy igaza van. Nekem is jobban tetszik anyám neve de én nemtudtam hogy van ilyen lehetőség most meg már nem is érdekel ha végigcsúfolták az egész gyerek koromat. Akkor kellett volna. Mostmár a kutyát nem érdekli.
4/7 anonim válasza:
Kötőjeles nevük van, én már mondtam, hogy ha elhagyják belőle az enyémet egyszer, nem fogok haragudni. De az is igaz, hogy én csak a zannyuk vagyok, apjuknak lehet, hogy rosszabbul esne, mégiscsak a hagyományok, ugye. :)
5/7 anonim válasza:
Kicsit felszínes dolognak tartanám, ha csak nem valami nagyon gáz vezeteknevrol lenne szó. De idővel a szülőnek el kell fogadnia hogy a gyerek bizony másképp lát dolgokat.
Nálunk mondjuk mindenki a férjem nevet viseli.
6/7 anonim válasza:
Én kicsit meglepődnék, mert az enyém szerintem elég menő. :D
7/7 anonim válasza:
Meglehetősen jó nevet kaptam apámtól, olyyan ritka komám, hogy nincs belőlem még egy egész hajdú-biharban.
Nade! Miért kéne ezen felháborodni? Az anyja kevésbé számít, vagy mi? Ha azz neki jobban tetszik, majd ego kérdés lesz gyártva belőle??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!