Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan vegyem rá az apámat...

Hogyan vegyem rá az apámat hogy vegyen egy ps5öt?

Figyelt kérdés
2022. febr. 25. 20:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Sehogy, menj el dolgozni és vegyél magadnak.
2022. febr. 25. 20:39
 2/12 anonim válasza:
53%
Mond azt neki, hogy szükséged van rá, hogy fel tudj készülni a harmadik világháborúra, most ezt benyelheti.
2022. febr. 25. 21:09
 3/12 anonim ***** válasza:
81%

Sehogy.Drága cucc,biztos hogy okkal nem veszi meg.Ha szükséged van rá beszéljétek meg,hogy milyen feltételekkel lehetne róla szó,hogy neked legyen olyanod.(házi munka,besegíteni valamiben,akármi)

Ha nemet mond nézz valami olcsóbb cuccot,vagy kezdj el gyűjtögetni.

2022. febr. 26. 07:33
 4/12 anonim ***** válasza:
73%
Apa, szeretnék egy ilyet, kifizetem az egészet de mivel én kiskorú vagyok kérlek vedd meg a nevedre, de természetesen az árát én adom.
2022. febr. 26. 11:26
 5/12 anonim válasza:
10%
Miért kérdezel?
2022. febr. 26. 11:35
 6/12 anonim ***** válasza:
48%
Azt hittem a "ps5öt" alatt "pöcsöt" értesz, csak így írtad ki hogy a trágárság miatt kiengedjék a kérdést :D
2022. febr. 26. 12:50
 7/12 anonim ***** válasza:
42%

A kérdésből, és a felhasználóneved 8-as végződéséből arra merek következtetni hogy 2008-as születésű vagy, ebben az esetben kb semmi szükséged ps5-re.

Ha mégse akkor bocsánat!

Főleg, hogy még kevés olyan ps5 exclusive van ami miatt megérné direkt ilyen konzolt venni, és még ahhoz kellene egy jó tv is...

Egy használt ps4el is elvagy elég sokáig :)

2022. febr. 26. 12:57
 8/12 anonim ***** válasza:
78%
Apa, Anya! Egész nyáron diákmelózni fogok, félrerakom a szülinapi pénzeket, a perselybe dobom a mekis zsebpénzemet és így összegyűjtök 100 ezer forintot. Nagyon szeretnék egy PS5-öt mert a többi lúzernek is az van és én ugyanolyan farok akarok lenni mint ők. Kipótolnátok ezt a pénzt? Cserébe ígérem, hogy egy éven ketresztül én viszem ki a szemetet és én pakolom ki-be a mosogatógépet, ráadásul hétvégente lemosom apunak a kocsit. Lécci, lécci, lécci.... (és itt bociszemekkel nézel az őseidre)
2022. febr. 26. 16:43
 9/12 anonim ***** válasza:
40%
8: Miért farok az, akinek van valamilye? A nincstelenség menő, vagy mi?! Úgy mondod, mintha drogra meg piára kérné!
2022. febr. 26. 20:04
 10/12 anonim ***** válasza:
56%
*valamiJe :D
2022. febr. 26. 20:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!