Apásak, vagy anyásak vagytok inkább?
Figyelt kérdés
2022. febr. 23. 01:08
A kérdező szavazást indított:
Fiú vagyok és apás vagyok.
Fiú vagyok és anyás vagyok.
Lány vagyok és apás vagyok
Lány vagyok és anyás vagyok.
89 szavazat
1/18 anonim válasza:
Férfi vagyok. Kisgyerekként anyás voltam. Ahogy nőttem fel, úgy kezdett egyre inkább idegesíteni, rám akart telepedni, stb.
Nincs olyan hú de jó kapcsolatom a szüleimmel, szóval egyik sem vagyok, de ha lenne valami komoly, durva dolog, a segítségükre szorulnék, akkor apámat keresném inkább.
2/18 anonim válasza:
vicces, hogy ennél csak egy választ tudok adni. Fiú vagyok, apám meg nem volt :D
3/18 anonim válasza:
Nő vagyok, apám 1 éves koromban lelépett, anyukámmal és az ő szüleivel nőttem fel. Ha hármuk közül kell választani, akkor a nagypapámat tenném első helyre.
5/18 anonim válasza:
Apámmal sosem volt jó viszonyunk, szerintem soha nem is lesz olyan, hogy ne anyukámat mondjam ilyen kérdéseknél. L
6/18 anonim válasza:
Anyás. Apámmal sem vagyok rosszban meg semmi, de vele közel nem olyan szoros a kapcsolatom. Elváltak amúgy a szüleim, én anyukámmal laktam, de amíg együtt voltak, akkor is anyás voltam.
7/18 anonim válasza:
Anyás. Apám alkoholista, bár nemcsak ez volt vele a probléma. Szerencsére elváltak. Próbáltam vele tartani a kapcsolatot, de akkor is fura volt.
8/18 anonim válasza:
Egyik sem. De ha muszáj valasztani, akkor anyám
Apukám 3 éves koromban meghalt.
Anya 4éves koromban költöztette hozzánk nevelőapámat, aki a gyerekkorom végigverte, majd kamaszkoromban már "csak" verbálisan bántalmazott. Anyám ezt minden alkalommal végignézte szó nélkül.
Valahogy nem tudom őt úgy szeretni mint egy anya.
9/18 anonim válasza:
Édesapám nem ismertem, édesanyám 8 éves koromban meghalt. Nevelőszülőknél vagyok.
10/18 anonim válasza:
Nincsenek szüleim. Pénzt szeretem a legjobban. Elhagytak, mégis vállalkozó lettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!