Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El mondjam szüleimnek hogy új...

El mondjam szüleimnek hogy új párom nem rég szabadult a börtönből és 10 évvel idősebb nállam?

Figyelt kérdés
attól félek nem értenék meg és tiltanának tőlle
2022. febr. 22. 18:50
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
35%
Bezony, mert ha te ismersz bűnözőket,m akkor mind szende szűz aki bekerül. Attól a haverjaid még mindig csak sittesek. És nekem hétszentség hogy nem kéne bűnöző a családba, akkor sem ha "csak" egy senkiházi tolvaj.
2022. febr. 23. 08:00
 32/40 anonim ***** válasza:
84%
Tipikus kamu. A kérdező legalábbis úgy eltűnt, mint szürke szamár a ködben.
2022. febr. 23. 08:17
 33/40 anonim ***** válasza:
83%

32-es, te agyalágyult, ha ismerőse, akkor még nem okvetlen haverja.

Én egy negyvenes éveimben járó férfi vagyok, aki több helyen dolgoztam már, ill. maszek munkám révén egy csomó ügyféllel találkoztam. Ha úgy vesszük, mind az ismerőseim.

Általános iskolás osztálytársaim között pl. akad olyan, aki később rendőrséggel került összeütközésbe (igaz, nem tartom vele a kapcsolatot, akkor is utáltam, amikor együtt jártunk).

De jártam már többször börtönben is, beszéltem bv-s dolgozókkal (rabokkal nem), sőt egyszer egy börtönparancsnokkal is.

Jártam bauxitbányában is, ott bányásszal is munkakapcsolatba kerültem.

És egy csomó orvossal, műtősnővel, gépgyárban dolgozó mérnökkel, villanyszerelővel.

Egy ügyvéd ismerős mesélte, hogy pl. aki büntetőügyekkel foglalkozik, annak idősebb korára az ismeretségi körében szükségképpen van egy csomó gyilkos, rabló, nemi erőszakot elkövető ember. Furcsa belegondolni, de végső soron logikus, hogy így van.

Szóval attól, hogy te még semmit se tapasztaltál az életből és a tapasztalatlanok pökhendiségével magyarázol itt, attól még a világ nem egészen úgy néz ki, ahogyan te képzeled.

2022. febr. 23. 09:00
 34/40 anonim ***** válasza:
0%

32, te miért forgatod ki? Pont nem azt irtam. Hanem azok közt van ennyi idiota, akik be se kerülnek. Hát nekem a megver és nyomort durvább, mint a sikkasztás. Egyik milliárdos, tok normalis ember, másik egy cuki családanya, akit belekevertek.

Es pont azért nem kellene párnak, mert addig se lenne támaszom, pl hitellel. Egyik pl kiment elotte pénzt keresni gyorsan, hogy segítse családot.. szerintem egyik se esne már vissza ebbe.

2022. febr. 23. 10:00
 35/40 anonim ***** válasza:
0%

Egy milliárdos, hogy lenne normális ember?

2022. febr. 23. 11:32
 36/40 anonim ***** válasza:
85%

10év korkülönbség elmegy

Itt a kérdés mit tett hogy börtönbe került?

Nem mindegy hogy közúti baleset véget vagy egy bocs a hasonlatért baltás gyílkos

Ha bármi agresszív viselkedés végett rögtön verd ki a fejemből!

A szüleid ne várd hogy tapsoljanak neked.

Lehet egy darabig szóba Nem állnak veled.

Te döntsd el ez a férfi mennyít ér(Természetesen nem anyagiakra gondolok)Megérdemel az élettől ezek után egy esêjt hogy veled lehessen

Lêgy óvatos ne a szüleidtől féljél hanem a vele tervezett jövőkêppel legyêl szkeptikus!

2022. febr. 23. 13:13
 37/40 NTBS ***** válasza:
82%
Igen, mert ha máshonnan tudják meg sokkal rosszabb lesz.
2022. febr. 23. 14:19
 38/40 anonim ***** válasza:
28%
Mond el!
2022. febr. 23. 22:54
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Miért ült és mennyi idősek vagytok?
2022. febr. 24. 22:34
 40/40 anonim ***** válasza:
76%
30, akkor ittasan balesetet okoztál?
2022. márc. 3. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!