Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El mondjam szüleimnek hogy új...

El mondjam szüleimnek hogy új párom nem rég szabadult a börtönből és 10 évvel idősebb nállam?

Figyelt kérdés
attól félek nem értenék meg és tiltanának tőlle
2022. febr. 22. 18:50
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
85%

És ha úgy jársz mint az a nő, akinek kinyomta a szemét a barátja?

Biztosan büszkék lesznek a szüleid. 👌

2022. febr. 22. 20:36
 22/40 anonim ***** válasza:
18%
Attól függ, miért ült. Ma már sajos az is ülhet, aki nem ért egyet a diktatúrával. (Zombiknak meg ébresztő!) A tíz év difi meg attól függ. Te 12 ő 22? Vagy te 22 ő 32? Nagyon nem midnegy...
2022. febr. 22. 21:31
 23/40 anonim ***** válasza:
92%

Mondd el!

Minden valamirevaló szülőnek az az álma, hogy a lánya egy börtönviselt emberrel kösse össze az életét!

:-))))))))))

Vegyük észre, hogy ismét egy troll szórakozik velünk!

2022. febr. 22. 22:07
 24/40 anonim ***** válasza:
29%

"Ötöske, azt honnan szeded. hogy 10 évet ült? Azt nagyon jól látod hogy szerepel a sztoriban a tízes szám, de egészen más összefüggésben."

Benéztem valóban.

De az azért érdekelne, hogy milyen agyi defekt kell ahhoz, hogy itt ötöskézz, hatoska? :D Ennyire passzív agresszív majomnak lenni elég megterhelő lehet a hétköznapokban, nem?

2022. febr. 22. 22:14
 25/40 anonim ***** válasza:
19%
Kamu
2022. febr. 22. 22:52
 26/40 anonim ***** válasza:
22%
Jobb mintha 20 év lenne mint párna ja volt még.
2022. febr. 22. 23:36
 27/40 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem előbb csináljatok közös programokat a pároddal és a szüleiddel. Majd, ha remélhetőleg jó benyomást tett rájuk a srác (vagy nő) akkor elmondhatod, hátha elfogadják.
2022. febr. 23. 00:21
 28/40 anonim ***** válasza:
53%

Kapasbol 4 börtönviselt ismerősöm van, nem erőszakosak, fehér emberek. Lesz majd egy de, nyugi.. Sikkasztás, meg egy egyéb.

Ugyeskedtek csak, nem embert öltek, de nem szeretném, ha magamra hagyna engem emiatt vagy a gyerekemet. Mondjuk gyerekkel vagy hitellel. Bár egyik se esett vissza, előtte meg ezeket se gondolta senki, szóval semmi se garancia. Egyik párja pl orvos amugy.

Vannak nem börtönviselt, erőszakos, nőverő ismerőseim... olyanról tiltanék bárkit alapban.

2022. febr. 23. 00:41
 29/40 anonim ***** válasza:
28%
28-as kíváncsi lennék, hogy hol élsz, és hogy szocializálódtál. Talán börtönőr vagy, hogy ennyi sittes vesz körül?
2022. febr. 23. 01:26
 30/40 anonim ***** válasza:
72%

Én is ültem 40 napot börtönben nőként úgy, hogy előző nap volt egy autó balesetem 2 nappal később kirúgtak a munkahelyemről covid idején, jött a bírság,hogy fizessek be 200.000 Ft hát nem tudtam, így le kellett ülljem

Szóval azért nem mindegy,hogy valami ilyen miatt volt bent vagy épp ölt vagy lopott ...

2022. febr. 23. 03:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!