El mondjam szüleimnek hogy új párom nem rég szabadult a börtönből és 10 évvel idősebb nállam?
És ha úgy jársz mint az a nő, akinek kinyomta a szemét a barátja?
Biztosan büszkék lesznek a szüleid. 👌
Mondd el!
Minden valamirevaló szülőnek az az álma, hogy a lánya egy börtönviselt emberrel kösse össze az életét!
:-))))))))))
Vegyük észre, hogy ismét egy troll szórakozik velünk!
"Ötöske, azt honnan szeded. hogy 10 évet ült? Azt nagyon jól látod hogy szerepel a sztoriban a tízes szám, de egészen más összefüggésben."
Benéztem valóban.
De az azért érdekelne, hogy milyen agyi defekt kell ahhoz, hogy itt ötöskézz, hatoska? :D Ennyire passzív agresszív majomnak lenni elég megterhelő lehet a hétköznapokban, nem?
Kapasbol 4 börtönviselt ismerősöm van, nem erőszakosak, fehér emberek. Lesz majd egy de, nyugi.. Sikkasztás, meg egy egyéb.
Ugyeskedtek csak, nem embert öltek, de nem szeretném, ha magamra hagyna engem emiatt vagy a gyerekemet. Mondjuk gyerekkel vagy hitellel. Bár egyik se esett vissza, előtte meg ezeket se gondolta senki, szóval semmi se garancia. Egyik párja pl orvos amugy.
Vannak nem börtönviselt, erőszakos, nőverő ismerőseim... olyanról tiltanék bárkit alapban.
Én is ültem 40 napot börtönben nőként úgy, hogy előző nap volt egy autó balesetem 2 nappal később kirúgtak a munkahelyemről covid idején, jött a bírság,hogy fizessek be 200.000 Ft hát nem tudtam, így le kellett ülljem
Szóval azért nem mindegy,hogy valami ilyen miatt volt bent vagy épp ölt vagy lopott ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!