Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Esthet rosszul egy gyereknek...

Esthet rosszul egy gyereknek ha a szülő aztmondja neki, hogy "te kotonszökevény"? A részletek mindegy, de a tisztelet odafelé megvan, vissza pedig nem... Vagy vicces?

Figyelt kérdés
2022. febr. 21. 12:10
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Ember!! :-D :-( A kérdés egyszerre vicces és szomorú. Mármint poénnak elmegy, de nem a "humor" kategóriában tetted fel. Most komolyan, hogy a p**ba ne esne rosszul a gyereknek. Nyilván nem a világ legnagyobb bűne, de persze hogy nem lehet jó hallani. Szerintem keress más módszert a nevelésre. Ha ilyeneket mondasz neki nem fog jobban viselkedni. Vagy poénból sértegeted? Az sem vall egy érett szülőre.
2022. febr. 21. 12:51
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég sértő.
2022. febr. 21. 13:00
 13/33 anonim ***** válasza:
94%
A mi családunk kívülről mintacsaládnak tűnt. Apám rendesen nyomta a lelkiterrort, ő mondott olyat, hogy minek születtem meg, nem volt jobb dolga épp. Valamiből rossz jegyet hoztam, ez váltotta ki belőle. De ha ötöst hoztam, akkor meg azt mondta, biztosan puskáztam. A mai napig szorongós, erősen önbizalomhiányos vagyok. Tehát szerintem nem vicces. Semmilyen formában.
2022. febr. 21. 13:00
 14/33 anonim ***** válasza:
17%
Haha sztem poén😁
2022. febr. 21. 13:07
 15/33 anonim ***** válasza:
78%

#14:

Ezt csak azért röfögted ide, hogy legyen egy "hülyekommentelő" is, aki richtig egyetért a baromsággal. Befejezhetnéd, mert te sem vagy vicces.

2022. febr. 21. 13:14
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen eshet rosszul bárkinek, eleve szánalmas és nevetséges is valakinek a szemére vetni, hogy kb. minek született meg, holott nem is az ő döntése volt. A szülő magára vessen, ne a gyereken kérje számon azt, amibe annak beleszólása sem volt!

Viszont léteznek egészen elképesztő szinten morbid humorú emberek, akik kb. mindenből viccet tudnak csinálni, még ebből, de még ennél sokkal durvább dologból is. Náluk tényleg nem a másik alázása a cél, egyszerűen morbid a humoruk. Van is két ilyen barátnőm, hát rendesen pirulok mellettük sokszor, olyan dolgokat mondanak. Nem, nem szociopaták, ha baj van segítenek mindenben, lehet rájuk számítani, szimplán csak humorban nem ismernek határt.

2022. febr. 21. 13:16
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Ez inkább bántó szerintem. Az jöhet le neki belőle hogy nem kívánt gyermek,csak bepottyant a képbe. Persze mindezek mellett van olyan család is ahol ez még belefér. De nekem ez akkor sem tűnik normális csipkelődésnek,ahhoz túl durva.
2022. febr. 21. 13:20
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem vicces.
2022. febr. 21. 13:31
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem esik jól neki.
2022. febr. 21. 13:50
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Vissza kell vagni ilyenkor,hogy koszi,hogy nem nyeltel le inkabb.
2022. febr. 21. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!