Esthet rosszul egy gyereknek ha a szülő aztmondja neki, hogy "te kotonszökevény"? A részletek mindegy, de a tisztelet odafelé megvan, vissza pedig nem... Vagy vicces?
A vilagon minden rosszul eshet a gyereknek, nincs rá törvény, hogy min sértődhet meg és min nem. Tehát igen, rosszul eshet neki.
Nekem ez a duma sosem volt vicces, de mondjuk meg se sértődnék rajta. A részletek azért nem artananak
Családtól függ, mit tekintenek viccesnek.
Én biztos nem viccelnék semmi olyannal, ami ESETLEG bántó lehet bárkinek is. Úgyhogy ezzel sem.
szerintem nagyban fugg attol hogy mennyi idos a gyerek es milyen a kapcsolata a szulokkel. pl en a szuleimmel siman tudnek ilyennel viccelni, mert felnott vagyok, tudom mit jelent ez a kifejezes, tudom hogy viccelnek, es azt is tudom hogy tervezett gyerek voltam
(az mas kerdes hogy en se tartom ezt viccesnek, de apam legtobb viccet se tartom viccesnek, megis tudom hogy o viccnek szanja)
Nem normális mostohaanyám szokta mondani az öcsémnek nem is ritkán /ő tényleg lyukas gumiból lett/.
Passzolom, hogy esik neki mivel már egészen kisgyerekként is fura volt, soha nem sírt semmin, nem sértődött meg semmin, bármi miatt leszidták csak mosolygott a bajsza alatt, meg vannak extrémebb érzelemmentes sztorik is de azokat inkább ki sem fejteném… szerintem tökre szochiopata…
Viszont nekem mindig is bántotta a fülem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!