Hogyan tudnék erről beszélni a családommal, ha tudom, hogy nem fogadnák jól? 19/F
Sosem szabad egyszerre comingoutolni és már a partnert is bemutatni. Túl nagy sokk hirtelen. Ha el tudsz költözni, akkor csináld.
vagy elfogadják idővel vagy megromlik a viszony, ezért nem érdemes halogatni.
Talán ez segít, bár ez nem volt valós probléma, a kérdező eltűnt, amikor leleplezték egyből megjelent, de érdemi társalgás ezek miatt nem volt. Azért talán tudsz belőle kihámozni valamit:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Az egyessel érték egyet
Egyszerre nem jó elmondani, mert sokkot kapnak. Én szépen lassan csinálnám elsőnek csak céloznék arra hogy meleg vagyok és néznem a reakciókat amikor már azt kezdik megszokott akkor elmondani. Ha azt már elfogadták utána a barátodat.
Igazából egyetértek az első hozzászólóval, de: szerintem nagyon szülőfüggő. Te ismered a szüleidet, mennyire elfogadóak ilyen téren, mi ezt nem tudhatjuk. Én csak magamból indulok ki. Ha nekem akár a fiam akár a lányom bejelentené, hogy a saját neméhez vonzódik és kapcsolata is van már, lehet pár pillanatra "lesokkolna" , de én már másnap ebédre-vacsorára hívnám a párjukat. Nekem a gyermekeim boldogsága mindennél fontosabb és soha nem fog érdekelni hogy ezt más nemű-vagy saját nemű partnerrel találják meg. Ők mindig a gyerekeim lesznek és a választottjuk családtag.
Szüleid mennyire elfogadóak?
Miért kell bemutatnod?
Csináljatok házon kívüli randikat, ha meg átmegy hozzátok akkor egy barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!