Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnék erről beszélni...

Hogyan tudnék erről beszélni a családommal, ha tudom, hogy nem fogadnák jól? 19/F

Figyelt kérdés
Eddig senki sem tudja a családomból, hogy meleg vagyok, illetve van barátom is és szeretném nekik bemutatni, de tudom, hogy nem reagálnának rá jól. Viszont az örökkévalóságik sem tudom titkolni, éppen ezért szeretném ezt velük megbeszélni, de tartok is tőle, hogy ezek után romlani fog a kapcsolatom a családommal.
2022. febr. 20. 16:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Sosem szabad egyszerre comingoutolni és már a partnert is bemutatni. Túl nagy sokk hirtelen. Ha el tudsz költözni, akkor csináld.

vagy elfogadják idővel vagy megromlik a viszony, ezért nem érdemes halogatni.

2022. febr. 20. 17:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Talán ez segít, bár ez nem volt valós probléma, a kérdező eltűnt, amikor leleplezték egyből megjelent, de érdemi társalgás ezek miatt nem volt. Azért talán tudsz belőle kihámozni valamit:

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

2022. febr. 20. 17:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Az egyessel érték egyet

Egyszerre nem jó elmondani, mert sokkot kapnak. Én szépen lassan csinálnám elsőnek csak céloznék arra hogy meleg vagyok és néznem a reakciókat amikor már azt kezdik megszokott akkor elmondani. Ha azt már elfogadták utána a barátodat.

2022. febr. 20. 17:11
 4/8 anonim ***** válasza:
91%

Igazából egyetértek az első hozzászólóval, de: szerintem nagyon szülőfüggő. Te ismered a szüleidet, mennyire elfogadóak ilyen téren, mi ezt nem tudhatjuk. Én csak magamból indulok ki. Ha nekem akár a fiam akár a lányom bejelentené, hogy a saját neméhez vonzódik és kapcsolata is van már, lehet pár pillanatra "lesokkolna" , de én már másnap ebédre-vacsorára hívnám a párjukat. Nekem a gyermekeim boldogsága mindennél fontosabb és soha nem fog érdekelni hogy ezt más nemű-vagy saját nemű partnerrel találják meg. Ők mindig a gyerekeim lesznek és a választottjuk családtag.

Szüleid mennyire elfogadóak?

2022. febr. 20. 22:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet azt vennék rosszul ha saját szemszögükből " véletlen " jönnének rá, még ha direkt is lennének rávezetve.
2022. febr. 21. 00:25
 6/8 anonim ***** válasza:
36%

Miért kell bemutatnod?

Csináljatok házon kívüli randikat, ha meg átmegy hozzátok akkor egy barátod.

2022. febr. 21. 23:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
6: talán azért, hogy végre egy őszinte életet tudjon élni és ne kelljen bujkálnia... másnak adva ki magát a családja előtt is, mint aki valójában..
2022. febr. 22. 22:02
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
A végén full mind1, emberek vagyunk, nem tudunk feltétlen szeretni. Ne mond el.
2022. febr. 23. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!