Hogy fogadnád ha erre kérne a gyereked? Betartanád?
Arra kérne, hogy szó nélkül ne érj hozzá, ne igazgasd a ruháit, ami éppen rajta van, ne simítsd meg a hátát, ha nem figyel, ne csikizd meg, stb. Az az inodka, hogy számára ezek zavaróak, gyakran a hányingere van miatta.
Ez a kérés gyakran felmerül hét éves kora óta, még tizenkilenc körül is.
Mit szólnál ha ez a kérés rendszeresen felmerülne? Hogy reagálnál egyes korszakaszaiban? Egyáltalán tiszteletben tartanád bármikor is?
Akkor legalább indokolt ha lelöki magáról az ilyen tolakodó alakot.
Amúgy az a beteg akinek szólnak, hogy ne, de csakazértis.
Az ilyen elmebeteg. És hogyan létesít az ilyen szexuális kapcsolatot? Nagyon beteg ez a csávó, gondolom meztelen nőt is csak képen látott. 😂😂
Tőlem azt kérte a fiam 7 évesen, hogy az utcán ne fogjam a kezét, mert zavarja.
Képes voltam felfogni -bár nem esett jól.
Te melyik szavát nem értetted?
Idióta!
Ne tapizd, ő egy másik ember.
Egyáltalán tiszteletben tartanád bármikor is? - nem, direkt erőszakoskodnék vele továbbra is.
Mondd, te normális vagy?
Én 32 vagyok, és utálom, ha a hajamat birizgálják, csiklandoznak (ez egyébként is beteg emberek szórakozása), igazgatják a ruhámat, mint egy kétévesnek, stb.
Kamaszként sem tűrtem el ezeket, és felnőttként sem, aki pedig ezt többszöri kérésem ellenére sem fogja fel, akkor azzal nem találkozok (ha anyám, ha haver).
"Vidd el orvoshoz, mert a hányinger, az valami komolyabbra utal."
Fenéket. Arra utal, hogy kirázza a hideg az állandó gyömösztől, puszitól. Amit meg is értek. Én is utálom, ha hozzám érnek, egyedül a feleségemtől fogadom örömmel és a saját gyerekemtől, senki mástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!