Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy-hogy nem veszi észre...

Hogy-hogy nem veszi észre magát az anyám? És ugye nem csak nekem van ilyen problémám?

Figyelt kérdés
Szóval anyám egy eléggé igénytelen nő, otthon szinte mindennap fingik vagy büfög vagy köpköd (ő hangokat ad ki), és az esetek nagy részében nem veszi észre. Hogy lehet valaki ennyire igénytelen? Már az őrületbe kerget engem.

2022. febr. 18. 21:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
9%
Konyhában nem szokott véletlen tangában mászkálni?
2022. febr. 18. 23:56
 12/22 anonim ***** válasza:
70%
Nem lehet, hogy egészségügyi probléma van emögött? Túlzott gázképződés, emésztési panasz, epe probléma. Érdemes lenne ezt megnézetni, feltéve, hogy nem csak arról van szó, hogy nem érdekli a többi jelenlévő. Az is lehet, hogy szenved, csak nem tudja, hogy baj van/lehet...
2022. febr. 18. 23:57
 13/22 anonim ***** válasza:
64%

Ezt én sem szeretem. Nekem a párom csinálja, és hülyét kapok tőle, mert bunkóság, mikor eszem, ő meg büfög.

A fing nem érdekel, az tényleg fáj, ha benn marad, de szándékosan tátott szájjal böfögni...

2022. febr. 19. 07:11
 14/22 anonim ***** válasza:
44%
Az én pasim meg annyira prűd, hogy 4 év alatt még soha nem fingott, vagy büfögött előttem! 😳🤷‍♀️ Én örülnék neki 😂
2022. febr. 19. 11:31
 15/22 anonim ***** válasza:
20%
Kamaradt, hogy ezért én sem teszem előtte😣
2022. febr. 19. 11:32
 16/22 anonim ***** válasza:
25%
Én oda fingok vagy büfögök, ez emberi szokás, akár csak a szarás.
2022. febr. 19. 15:34
 17/22 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy ezeket egyáltalán nem próbálja halkan megoldani.
2022. febr. 19. 16:58
 18/22 anonim ***** válasza:
80%

Nem is tudom, hogy mi a jobb.

Az én anyám előtt semmi ilyet nem lehet csinálni, még a nagy vécézést is úgy intéztem, hogy senki ne tudja, hogy mit csinálok, pedig otthon voltam.

Ez odáig fajult, hogy 2 hétig se tudtam wc- ni.

Most, hogy külön családom van, férjem, fiam, sokkal jobb, de valahol még mindig zavar, ha a párom pukizik egy nagyot csak úgy.De a fiamat nem szeretném arra nevelni, amire engem neveltek.

Viszont, anyukád gondolom idősebb, nehéz lenne átnevelni.

Talán ha megkérnél valakit a családon kívül, hogy említse meg ezt neki, akkor lehet elgondolkodna a dolgon és változtatna is ezen

2022. febr. 21. 22:28
 19/22 A kérdező kommentje:

#18 Hú, azért az hogy vécézni se lehetett eléggé durva.

Abban igazad van h mivel anyám idősebb ezért úgyse tudom átnevelni, de mondjuk néhány évvel ezelőtt még nem csinált ilyeneket ( vagy én nem vettem észre). És igazából azért nem szeretek rászólni mert nem azért csinálja ezeket mert viccesnek tartja hanem komolyan nem veszi észre magát, úgy meg ugye nehéz változtatni ha nem tudja mi a baj… Bár néha elismeri h ezeket csinálja mert pl. tegnap bocsánatot kért ezekért.

2022. febr. 22. 08:15
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha mértéktelenül csinálja az igénytelenség tényleg, de amúgy hol fingjon szabadon az ember ha nem a saját otthonában? A nők is szoktak, megsúgom.
2022. ápr. 21. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!