Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Észre sem veszi vagy nem...

Észre sem veszi vagy nem érdekli? Lent.

Figyelt kérdés

Egy ideje nem ép flottul működik a kapcsolatunk a párommal.

Mindig összekapunk hülyeségeken, és sajnos nem tűnik fel neki, hogy igen is megbántott, pedig ő azt mondja, hogy látja, de semmit nem tesz ellene, hogy jobb legyen.

Belefáradtam, hogy már 4 hónapja csak ismétlem, hogy nem jó az ami van, milliószor mondtam, hogy mi az ami rossz, de úgy látom, hogy semmit nem változtat.

Nem tudom, hogyan tovább.... szakítani is akarnék, de nem is. Elbizonytalanodtam.

Tudnátok tanácsot adni, vagy ti hogy oldodtátok meg ha voltatok ilyenben??

Nem vagyok benne biztos, hogy összeakarok-e vele költözni, hogy jegyességtől tovább akarok-e menni.

2012. nov. 12. 15:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Akinek nem tűnik fel,hogy megbántott,azt valójában nem is érdekli.Magyarul nem szeret igazán.Addig kéne hagyni az egészet,amíg lehet.
2012. nov. 12. 16:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a gond hogy nem veszi észre, hanem , hogy mikor szólsz, le se sz*rja a problémádat..
2012. nov. 12. 17:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha megbántott és ő is tudja, de nem tesz ellene semmit, annyit tesz, hogy tisztában van vele, hogy akármit megtehet, akárhogy megbánthat mindenféle következmény, bocsánatkérés nélkül, Te akkor is vele maradsz, egy idő után megbékélsz.
2012. nov. 12. 17:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én már voltam egy párszor ilyen és ehhez hasonló helyzetben és mindig szakítás lett a vége. Szóval vagy elhagytak, vagy akadt más és én hagytam ott, de magamtól nem szálltam volna ki még nagyon sokáig a kapcsolatból. Ha az ember ennyire el van bizonytalanodva és többszöri beszélgetés sem vezet eredményre, akkor bizony szakítani kell, még mielőtt egy gyerek is megsínyli a dolgot.
2012. nov. 12. 18:58
 5/5 anonim válasza:
sajnos minden kapcsolatban vannak bökkenők nem feltétlen jobb egyből váltani max akkor van baj ha párod abszolut nincs azon h együttműködjön a megoldásban!
2012. nov. 22. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!