Mit lehet tenni, ha egy szülő lelkileg bántalmaz?
Figyelt kérdés
A másik szülő nem akar vele foglalkozni, pedig vele is nagyon szemét volt. Nem is igazán hisz nekem.
Az egyetlen, aki miatt még élni akarok, az a barátom.
2022. febr. 18. 17:52
11/17 anonim válasza:
Válasz nuku, csak lepontozás. Értem, annyira komoly a sérelem, hogy le sem írod? Nagyon durva lehet (irónia)
12/17 A kérdező kommentje:
Folyamatosan jelzőket kapok, meg sem hallgat, csak leordít, elvárja, hogy mindenben igazat adjak, lenézi a nőket, és folyton megjegyzéseket tesz.
Remélem, jót tett a lelki békédnek.
Nem azért írtam ki a kérdést, hogy bárki sajnáljon, csak gyakorlati tanácsokat várok, hogy mit tudnék tenni.
Ezért nem írtam több bekezdést.
2022. febr. 19. 09:22
13/17 anonim válasza:
Nárcisztikus személyiségzavara van. Olvass utána. Nem tudsz vele mit kezdeni. Vedd semmibe, ne lássa, hogy idegesít. Akkor neki lesz szar. Ne legyen kontrollja feletted. Le akarja törni az önbecsülésedet (valójában neki kicsi az önbecsülése, és ezzel kompenzál). Amint lehet szakítsd meg vele a kapcsolatot, mert tönkretesz!
14/17 anonim válasza:
Még valami! Az ilyen ember, ha kritikát kap, dührohamot kap. Felszakadnak a sebei, előjön a nárcisztikus düh. Ki lehet csinálni azzal, ha rámutatsz arra, hogy mik a hibái, kritizálod, hogy miben nem tökéletes, sértegeted! - ha van hozzá elég lelkierőd!
15/17 anonim válasza:
"Folyamatosan jelzőket kapok, meg sem hallgat, csak leordít, elvárja, hogy mindenben igazat adjak, lenézi a nőket, és folyton megjegyzéseket tesz." Igen, "jót tett" a lelki békémnek hogy elmondtad mekkora a baj, mert a nővérem gyereke konkrétan már akkor bántalmazásról rikácsolt ha nem szolgálták ki: de a te esetes nyilván más, de zéró infóval nem lehet normális választ adni, főleg a sok gyakoris hülyére alapozva akik már akkor itt rinyálnak hogy szarok a szüleik ha fél órát vigyázni kell a tesóra, vagy kétszer egy héten mosogatniuk kell...
16/17 anonim válasza:
Na mellőzétek már a szokott marhaságot a nárcisztikusozással mindenre ráhúzzátok. Attól hogy valaki rohadt nagy seggfej, még nem lesz mentális beteg. Csak egy seggfej.
17/17 anonymousreview60 válasza:
#16: Nagyobbrészt igazad van. De hogyan tegyünk különbséget? Ami úgy jár mint egy kacsa, úgy néz ki mint egy kacsa, és úgy hápog mint egy kacsa, az kacsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!