Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rosszul kellene éreznem magam?

Rosszul kellene éreznem magam?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok 6 hónapja dolgozom minimálbérért (ez németben kb havi 1300€-t jelent) a családommal lakom, eddig nem tudtam elköltözni, mert anyám minden fizetésem napján vagy az előtt benyújtja az igényt hogy ő most X és Y összeget kér belőle, majd megadja. Minden hónapban, minimum 5-700, egyszer 1200 eurót adtam neki. Szeretnék jogosítványt, szeretnék elköltözni, de nem tudok lábra állni ezek az igényelt pénzek miatt. Ebben a hónapban viszont azt mondtam Nem, én lettem az utolsó szemét mert a kocsiját elveszik, MIATTAM, stb.. Szeretnék saját lábra állni.
2022. febr. 16. 09:21
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
88%

Tényleg megadja neked a pénzt? Mert csak úgy elkér 700-at, oké, de vissza is adja? Miből, a fizetéséből?

Meg mire kellenek? Rezsi, kaja? Vagy csak az autójára meg magára költi?

2022. febr. 16. 13:03
 32/39 anonim ***** válasza:
0%

18!

Nem kell sajnálni a gyerekemet, mert ő ha valami baja van, nekem szól először. Pláne ha velem van valami gondja. Erről szól a család, hogy megbeszéljük a dolgokat, nem pedig vadidegeneknek adunk csamcsogni valót.

2022. febr. 16. 14:34
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
32, miután 5 hónapig lenyúlod a pénzét?
2022. febr. 16. 14:58
 34/39 anonim ***** válasza:
84%

33!

Eleve nem nyúlom le a pénzét. Itt se tudod, hogy lenyulja e. Simán lehet ám ez hozzájárulás a költségekhez.

2022. febr. 16. 15:00
 35/39 anonim ***** válasza:
83%

34# "Itt se tudod, hogy lenyulja e. Simán lehet ám ez hozzájárulás a költségekhez."

ja-ja, tipikusan ez a költségekhez való hozzájárulás:

"fizetésem napján vagy az előtt benyújtja az igényt hogy ő most X és Y összeget kér belőle, majd megadja"

Én is beállok a sorba ismeretlenül sajnálni a gyerekedet:'( Azt nem tudom, hogy butuska vagy, vagy pióca, de valami nincs rendben a házad táján az esélyes.

2022. febr. 16. 15:06
 36/39 anonim ***** válasza:
0%

35!

Butuska és pióca? Ugyan miért, mucika? Mert nem hiszek el mindent,amit a kérdező allit?

A gyerekemet meg nem kell sajnálni, nincs miért.

2022. febr. 16. 15:10
 37/39 anonim ***** válasza:
77%

36# "Mert nem hiszek el mindent,amit a kérdező allit?"

Na várjál, akkor te itt mire válaszolsz? Tetszőlegesen ignorálsz/megváltoztatsz elemeket a kérdésből, összeáll az okos kis fejecskédben egy saját sztori, és arra?

Hát, van baj :(

"A gyerekemet meg nem kell sajnálni, nincs miért."

Nem kell, de lehet, és én meg is teszem. Nincs miért? Hát, azért igen, hogy az anyja egy kétbites osti. És/vagy egyetért a kérdező muterjának szipolyozós attitüdjével, ezért mondjuk jobban sajnálom.

2022. febr. 16. 15:25
 38/39 anonim ***** válasza:
0%
Ok, további jó mesedelutant. Szia
2022. febr. 16. 15:56
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
38# ha besülök akkor dérrel-dúrral bevágom magam mögött az ajtót és elrongyolok. Elegáns, korrekt. Mé nem lepődök meg?
2022. febr. 16. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!