19 éves vagyok 6 hónapja dolgozom minimálbérért (ez németben kb havi 1300€-t jelent) a családommal lakom, eddig nem tudtam elköltözni, mert anyám minden fizetésem napján vagy az előtt benyújtja az igényt hogy ő most X és Y összeget kér belőle, majd megadja. Minden hónapban, minimum 5-700, egyszer 1200 eurót adtam neki. Szeretnék jogosítványt, szeretnék elköltözni, de nem tudok lábra állni ezek az igényelt pénzek miatt. Ebben a hónapban viszont azt mondtam Nem, én lettem az utolsó szemét mert a kocsiját elveszik, MIATTAM, stb.. Szeretnék saját lábra állni.
Szinte jobban jarsz, ha kiveszel egy szobat. A zsarolas pedig undorito.
Nem veszek fel hitelt ugy, hogy nem tudom azt torleszreni.
Fizesd a rezsi/kaja radeso reszet es kesz. Ha tovabb zsarol, akkor koltozz el. Nem neki dolgozol. Neked soha nem kesz sem jogsid, sem pedig autod, ha folyamatosan mas zsebet tomod!
2022. febr. 16. 09:32
2/39 anonim válasza:
+ mond neki: nekem pedig igy soha nem is lesz autom MIATTAD.
2022. febr. 16. 09:34
3/39 anonim válasza:
Vegyél ki valahol egy szobát és ezentól egy centet se adj ennek a gusztustalan zsarolónak.
2022. febr. 16. 09:49
4/39 anonim válasza:
Miért nem költözöl albérletbe, aztán akkor nem elz akitől kérjen.
2022. febr. 16. 09:54
5/39 anonim válasza:
Nem, de ezt te is tudod. Ha nem egyeztetek meg előre, hogy ezeket az összegeket leadod, úgy semmiképp nem benned van a hiba, de még az is érthető lenne ha egy megegyezést untál volna meg, egy 19 éves gyerekkel még sok mindent meg tud ígértetni egy szülő. Mondjuk, kíváncsi lennék, anyád egész életre tervezte ezt így? Mert ahhoz külön lehetne neki gratulálni. Ráadásul ha család lakik együtt, akkor miért pont téged pumpol? Oldja meg ő és apád.
2022. febr. 16. 09:55
6/39 anonim válasza:
Amennyiben otthon élsz, akkor az evidens, hogy hozzá jarulsz a koltsegekhez és az bizony nem kölcsön, hanem simán az ellátásod, lakhatasod költsége.
Más kérdés, hogy ez azért egy állandó összeg, nem egyszer 200 egyszer 1200.
2022. febr. 16. 10:06
7/39 A kérdező kommentje:
Felolvastam nála a kommenteket, privátokat, erre a válasza: "nem tudtam hogy egy ilyen undorító, szemét gyereket neveltem. Ällj a tükör elé, és köpd szembe magadat" ¯\_(ツ)_/¯
2022. febr. 16. 10:13
8/39 anonim válasza:
Szerintem megkaptad a valaszt. alberlet, koltozes. Meg ugy is olcsabban josz ki. Es a nyugalmad fontosabb. Dolgozol. Kell a koncentracio. Nem lehet midneig mason kattogni.
2022. febr. 16. 10:15
9/39 anonim válasza:
Hát lehet én is ezt mondanám, ha ahelyett, hogy oda allnal elem és kezdeményeznel egy beszélgetést, olyan vadidegenek véleményét dobnad rám, akik csak az egyik oldalt ismerik.
2022. febr. 16. 10:20
10/39 anonim válasza:
9-es, gratulálok!
Azért ez nem egy akkora "bűn", hogy ilyet mondjon valaki a fiának. Eleve szégyellném magam, ha a gyerekemmel akarnám megfizettetni az általam felvett hitelt, de szerintem nincs az az ok, hogy így beszéljen valaki a gyerekével.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!