Az normális hogy Valentin napon az a legnagyobb örömem, hogy végre mehetek le a garázsba a kocsiban aludni, hogy ne keljek fel a gyerek éjjeli üvöltésére?
Figyelt kérdés
Miért hagytam rábeszélni magam erre, miért?!!02022. febr. 15. 03:12
2/28 anonim válasza:
Nos és miért netezel alvás helyett? Alvajárásról halottam de alva netezésről még nem. :O
3/28 anonim válasza:
Hát legközelebb gumiba élvezel, probléma megoldva:-D
4/28 anonim válasza:
Lépj le , hagyd el a családod ,probléma megoldva. Az párod meg talál egy normális férfit vagy ,aki helyetted is szeretni fogja őt is meg a kicsit is.
5/28 anonim válasza:
Holnap ugye a feleséged alszik majd egy barátnőjénél míg te a gyerekkel vagy?
7/28 anonim válasza:
Kedves férjed is felkelhetne, legalább péntek - szombat este és akkor nem lenne ez. Nem, nem normális dolog.
8/28 anonim válasza:
Az normális, hogy bármilyen napon a farkadat magad ala húzva menekulsz ki a kocsiba, ahelyett hogy részt vennél a kozos gyereketek ellátásában? (Szándékosan nem azt írtam, hogy a feleségednek való segítésben.)
9/28 anonim válasza:
"Holnap ugye a feleséged alszik majd egy barátnőjénél míg te a gyerekkel vagy?"
Lehet, hogy ő a feleség...
10/28 anonim válasza:
Utolsó, egy anyában normális esetben több a felelősségérzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!