Szerintetek rossz vagyok amiatt hogy nem akarom tartani anyuval a kapcsolatot és hogy nem is hiányzik? Mindenki azt mondja anya csak egy van de én nem szeretem annyira őt
Tudom hogy nem az vagy, de a címzett úgyis tudja, hogy kinek szól.. korábban is olyan ügyesen megtalálta magát egy hsz közepén :)
Amúgy nem, nem találtál be, ezért nem is érzem szükségét, hogy bármi ellen is védekezzem. Azt viszont nem egészen értem miről akarsz meggyőzni. Mert ha nálatok nincsen családi probléma, az jó, de gondolom a "szabad szellem" nem azt jelenti, hogy "innentől magasról teszek anyámra". És nyilván nem a pénz az egyetlen módja, hogy törődjünk a szülővel, gondolom ez evidens.
De aki úgy gondolkodik, hogy az anya arra való, hogy felneveljen, megadjon mindent (szeretet, gondoskodás, törődés, önfeláldozás), aztán ha már nincs rá szükség, mehet a levesbe - na ezzel a sötét mentalitással nem tudok mit kezdeni.
"általános jelenség, hogy valaki elvárja, hogy essen tőle hasra a gyerek, mondván megcsinálták, amire egy tarisznyarák is képes"
Az lehet, viszont én azokról beszélek, akik mindent megkaptak, mégis hálátlan dög lett belőlük, és utólag azt hirdetik fennhangon, hogy a család, a dns, a szülő anyád sem számít, a lényeg hogy felnőttél, eljöttél, most már szard le az egészet..
Mindezt úgy, hogy valójában nem is tudják pontosan, itt mi a szitu.. és azt se felejtsük el, hogy az éremnek van egy másik oldala is - ott van az anya, akinek szintén van egy története, amit nem ismerünk...
60# 16:48-as "Az lehet, viszont én azokról beszélek, akik mindent megkaptak, mégis hálátlan dög lett belőlük"
Ez szerecsenmosdatás. Te nem ezekről, te általánosságban beszéltél a gyerek hálaadási kötelezettségéről. Utólag kennéd el, szépítenéd, csúsztatnál. Mé nem lepődök meg?
Ha tovább szeretném vesézni akkor kérdezném, hogy a te szótáradban mi az a minden? Eddig azt láttam, hogy a lábad széttevése/kutyapóz* is beleszámít abba, amit a gyereked tőled kapott, de talán van más is ami csóri kölyöknek rákerül a számlájára. Kérlek tehát, írj pár példát a "minden"-re!
Az pedig mire érv, hogy ügyesen megtaláltam magam egy hozzászólás közepén? Talán hogy ennyire osti vagy, hogy egy iq hiányos elől sem sikerült elrejtened? A deficittel is több eszem van nálad az tisztán látszik, az a szerencse, hogy nem bírod abbahagyni a sunyi sz4rakodást, így egy pár percre még én is okosnak érezhettem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!