Szerintetek rossz vagyok amiatt hogy nem akarom tartani anyuval a kapcsolatot és hogy nem is hiányzik? Mindenki azt mondja anya csak egy van de én nem szeretem annyira őt
A kérdező ezt írja: "már nem úgy érzek iránta mint fiatal koromban"
Vagyis fiatalabb korában még szerette, és nyilván nem véletlenül.. Ezt kéne végiggondolni annak a sok sötét lelkű gyűlölködőnek, akik itt tobzódnak egymás hegyén-hátán...
13# Tehát egy bántalmazott kisgyerek szerette az anyját, ha felnőtt korában kinyílt a szeme és már nem szereti, akkor nézzen magába, jól értem?
Miért lettek ezek a hajdan szerető, tiszta szívű kisgyerekek felnőttként "sötét lelkű gyűlölködők"? Na, lehet találgatni.
13-as: Csak tudod, fiatalon az ember sokszor még azt hiszi, ez így van jól. Aztán belelát más családok életébe, és akkor látja meg, hogy baromira nem oké az, akit ő anyának hitt.
Én pl. nem is fiatal felnőtt korban jöttem rá erre, hanem amikor magam is anya lettem. Hogy mi az, amit sosem tudnék megtenni a gyerekemmel, és az anyám erre is, erre is, meg erre is magasról szart (önbizalmam elvette, elhanyagolt érzelmileg, csak fikázni tudott). És ahogy nőtt bele a gyerekem a korba, úgy jöttem rá szépen lassan, hogy az anyám minden, csak nem anya (max. szaranya, így egybe.)
Ne mentegesd a fajtádat.
15# Mentegeti? Szerinte nem is hibás, szerinte a gyerek hibás. Nem mentegeti, dehogy, a hálát hiányolja!
Valami TV riportban hallottam, hogy amikor kivesznek egy gyereket a bántalmazásból (szexuális abúzus, testi épség-, élet elleni bűncselekmény alapos gyanúja esetén), közvetlenül, tehát az eljárásban a kicsik minden esetben a szülőt, a bántalmazót keresik.
Ennek tükrében igazán megrázó a 13-as hozzászólást olvasni. Meg a többit, amiben a gyerek tartozik a szülőnek a létezéséért. Az anyának jár a szeretet, egyébként sötétlelkű szörnyeteg a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!