Mit tehetnék ebben a helyzetben? (többi lenn)
Először is aromantikus vagyok, nem szeretnék se kapcsolatot, se gyereket. Anyám az eszetlen, társadalmi elvárásokban hívő korosztályhoz tartozik, mindenből ki tudja hozni a házasodj és legyen gyereked szlogent. Ilyeneket is mondott, hogy vegyek el olyat,akit nem szeretek, hogy gyerekünk legyen, majd fogom őket szeretni. Illetve, hogy az a dolgom, hogy aranyos unokákat hozzak a házhoz :D :D Ez mennyire abnormális?
Szóval a kérdés, hogy kitaláltam, hogy egy huszadrangú lánybarátot nevezek barátnőnek, hogy szálljon le rólam. Pár évig működött is, de most meg akarja ismerni, stb. Mit tegyek? Vagy volt hogy mondogatta, hogy utazásra/barát esküvőjére vigyem. Tavaly már kb. kétszer elmondtam az igazat, addig idegesített. Eredmény? Semmi! Pár nap múlva jött a fenti mondattal, a szerelem nélküli házassággal. Aki elítélne a hazugságspirálért, annak mondom, hogy egy idiótával nem lehet vitázni, ráadásul lásd fenn, elmondtam az igazat, ő akar mesevilágban élni. Ezért ne is írja senki, hogy álljak a sarkamra! Bocsánat, ha hosszú!
Ha kell valaki, aki eljátsza az alpári, ordibálós, buta, kényes barátnőt, jelentkezem. Ne aggódj többet nem fogja mondani, hogy menjél csajozzál. Jó móka lenne.😂
Na most viccet félre téve, igazából nem tudsz mit csinálni vele, úgyis erőltetni fogja a témát. Mondd meg neki, hogy vagy befejezi, vagy megszakítod vele a kapcsolatot. Mást nem tudsz csinálni sajnos, vagy ez, vagy tűrsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!