Mit tehetnék ebben a helyzetben? (többi lenn)
Először is aromantikus vagyok, nem szeretnék se kapcsolatot, se gyereket. Anyám az eszetlen, társadalmi elvárásokban hívő korosztályhoz tartozik, mindenből ki tudja hozni a házasodj és legyen gyereked szlogent. Ilyeneket is mondott, hogy vegyek el olyat,akit nem szeretek, hogy gyerekünk legyen, majd fogom őket szeretni. Illetve, hogy az a dolgom, hogy aranyos unokákat hozzak a házhoz :D :D Ez mennyire abnormális?
Szóval a kérdés, hogy kitaláltam, hogy egy huszadrangú lánybarátot nevezek barátnőnek, hogy szálljon le rólam. Pár évig működött is, de most meg akarja ismerni, stb. Mit tegyek? Vagy volt hogy mondogatta, hogy utazásra/barát esküvőjére vigyem. Tavaly már kb. kétszer elmondtam az igazat, addig idegesített. Eredmény? Semmi! Pár nap múlva jött a fenti mondattal, a szerelem nélküli házassággal. Aki elítélne a hazugságspirálért, annak mondom, hogy egy idiótával nem lehet vitázni, ráadásul lásd fenn, elmondtam az igazat, ő akar mesevilágban élni. Ezért ne is írja senki, hogy álljak a sarkamra! Bocsánat, ha hosszú!
Lehet velem nem egyetérteni, szerintem aki biztos magában és a döntéseiben, az vállalja őket, és nem hazudozik.
Aki erre nem képes, az maga sem biztos a dolgában.
#1, utálom a konfliktust, ráadásul egy elmebeteggel nem lehet vitázni, próbáltam.
#2, mit tegyek, hogy most meg akarják ismerni a kamubarátnőt?
1, nem kell vele vitázni, nem kell győzködni, hazudni meg pláne nem.
Tényt közölsz, pont. Ha kell, ezerszer.
Kérdező, ha nem akarsz konfrontálódni, akkor mondd, hogy keresel barátnőt, csak mindenki visszautasít. Ezt időhatár nélkül játszhatod, akár 40-50 éves korodig is.
Ahány incel panaszkodását olvastam itt a gyk-n, még azt se mondanám, hogy annyira egyedi jelenség lennél ezzel.
#6, aromantikus vagyok :D
Megoldás ha a kamubarátnővel "szakítunk" és utána életem végéig nem "találok" barátnőt? Sőt, 40 felett már lehet "férfimeddőségem" is.
Anya, már elmondtam, hogy nem akarok kapcsolatot és gyereket sem. Többször nem szeretném ezt hallani, máskülönben megszakítom veled a kapcsolatot.
Ennyi, mit kell ezen ennyit agonizálni?
Én csak azt nem értem, hogy minek mész bele mindenféle hülye vitába?
1x elmondod, nem vagy papagáj és pont.
Ha elkezdi a mondókát anyád,tedd a vállára a kezed,nézz a szemébe és mond, hogy NEM. Majd fordulj meg és hagyd ott.egyik füleden be másikon ki.
Elköltözöl, újabb problem solved.
🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!