Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan közöljem szüleimmel,hog...

Hogyan közöljem szüleimmel,hogy bár hetero férfi vagyok, egyáltalán nem érdekel a társkeresés?

Figyelt kérdés
Jobban mondva ha megjelenne az életemben az álomnő nem ellenkeznék. Nem irreàlisak az elvárásaim,sőt....Csak nem tudok mégsem megfelelni az olyan nőknek sem. Ha jól emlékszem 5 éve volt az utolsó randim. És amióta magamban feladtam sokkal boldogabb és felszabadúltabb vagyok...Tele tervekkel. Legújabb álmom egy vidéki gazdaság beindítása, falun új életet kezdeni. Ellenzik,az a kifogàs hogy így elzárom magam a társtalàlás lehetőségétől. Ha találok egy nőt,nem jönne oda velem....Hátha járt valaki hasonló cipőben.

2022. febr. 4. 18:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
36%

Utolsó:

Part time programozó vagy, vagy hogyan kell elképzelni ezt az életmódot?

2022. febr. 5. 09:14
 22/28 anonim ***** válasza:
66%

21-es nem értem a kérdést. Semmi olyat nem írtam, amivel fikázhatnál.

Egy, tanultam mezőgazdaságot, általános állattenyésztést, van fogalmam az ilyenfajta életről, lovak között is segítettem gyerekkoromba, és programozást ugyan még nem de leíró nyelvet igen.

Egyébként olvass utána pl. Blaskovics is szingli volt, de persze flörtölt nőkkel lóhátról, mert alacsony volt, így szeretett udvarolni.

2022. febr. 5. 09:19
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem tehetek róla, hogy nem értetted amit írtam. Egy vállalkozás létrehozásában több hivatali szereplőt kell megkeresnie és piaci szereplőt, piaci szereplő lehet a piac is és lehet kereskedés is, nébih-et szintén meg kell keresnie, hogy bevizsgáltassa a termékeit, még gyapjúnál is kötelező. Pl. bizonyos tevékenységekhez szakma is kell és bejelentés köteles, illetve ha földet akar venni, ahhoz is minimum aranykalászos gazdának kell lennie, és már előtte a Földhivatalnál be kell jegyeztetnie. Ha állatokat akar tartani állatorvost is kell hívnia, növénytermesztésnél gazda boltba is kell mennie, állattartásnál van ahol speciális takarmányozást is igényel az állat amit önmaga nem tud előállítani, mert pl. már fiatalon bizonyos betegségek ellen le kell etetni gyógyszeres táppal az állományt, hogy ne legyen elhullás, mert bizonyos betegségek a fiatal állatokat veszélyeztetik és lehetne sorolni.

De ha csak szimplán őstermelő lesz, ahhoz is kell szakma, és ott is több szereplőt kell megkeresnie. Magyarán ott is rátalálhat a szerelem, anélkül, hogy keresné. Egyébként szerintem ő csinálja jól!

Szóval milyen jellegű is volt a kérdésed 21-es?

2022. febr. 5. 09:27
 24/28 A kérdező kommentje:
19es! A földet ők örökölték. Ergo az ő földjükön kezdenék. Nem az a gond nincs pénzem földet venni,hanem bizonyos emberek mindent felvásároltak, felverték az árakat.
2022. febr. 5. 09:31
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

"Ellenzik,az a kifogàs hogy így elzárom magam a társtalàlás lehetőségétől. Ha találok egy nőt,nem jönne oda velem....Hátha járt valaki hasonló cipőben."

Ez azért nem reális, mert ezzel nem zárod el magadat a társtalálástól. Ez butaság. És az is, ha találsz egy nőt, akkor nyilván olyat találtál akinek ugyanaz az álma, és azt együtt is meg tudjátok valósítani. Több embernek van ilyen álma, nők között is.

Egyébként nézd meg az ismertebb embereket is van akinek saját farmja is van.

Többek között J. K. Rowling-nak is van saját farmja,és már 2. férje is, és magyarok között is van akinek van farmja.

Butaság, ha nem csak magadnak termeled akkor rengeteg emberrel lesz dolgod, de ha magadnak termeled is előbb utóbb bő termésnél időnként piacozni fogsz, vagy boltokkal szerződsz le.

2022. febr. 5. 15:53
 26/28 anonim ***** válasza:

Házasodna a gazda...

Viccet félretéve. Szerintem nem kell ezt kategorikusan kijelenteni. Mert akkor lehet rajta agonizálni. Igazából nem is határoztad el magad, csak a kudarcok miatt inkább azzal próbálod magad nyugtatni, hogy te hozod meg a végső döntést. De közben meg várod, hogy az öledbe hulljon az álomnő... Ezt kell mondani nekik is. Nyilván burkoltan megfogalmazva. "Nyitott szemmel járok, de nagyon sok egyéb dolog van az életemben, ami miatt kevesebb az időm erre is. Majd alakul, ahogy sikerül" Kész

2022. febr. 6. 20:23
 27/28 anonim válasza:
100%
Nekem minden álmom hogy majd legyen vidéken egy tanyám. Lány vagyok. Nem lehetetlen, mondd meg a szüleidnek.
2022. ápr. 26. 14:12
 28/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó a válaszod.

Aki akar egy jót nevetni ezt olvassa el.

Kicsit hanyagoltam az oldalt,itt a tavasz udvar kert... vettem egy másik autót zajlott az èlet.

Ezen be....ok. Elmentem kocsikázás gyanánt kis faluban lakó nagyimhoz.

Sajnos meghalt az egyik legjobb baràtom még decemberben, 4hónappal volt idősebb ,mint én. Nem is akartam én ezt annyira nagyon hangoztatni de karácsonykor édesanyàm elmondta minden rokoni összeröffenésen.

Szóval beszélgetek nagyanyámmal,azt mondja meg van e barátom feleségének a szàma? Szoktam e beszélni vele....?

(Szégyellem magam de 4 hónapja sosem volt úgy hogy egy emailt váltsunk)

Mert nekem milyen jó volna feleségűl venni őt főleg hogy nincs gyerek.....

Na szóval kb ennyire téma ez felénk. Valaki mindig felhozza.

2022. máj. 12. 04:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!